LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Skarpe Griezmann stod bag smal Atletico-sejr

| La Liga | 2 kommentarer
Skarpe Griezmann stod bag smal Atletico-sejr
Foto: Getty Images

Infoboks

Sevilla - Athletic Club
Copa del Rey (16/01)
bet365 1,75 3,75 4,50
NordicBet 1,81 3,60 4,60
Oddset 1,77 3,55 4,50

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Atletico Madrid fortsætter den ubesejrede stime i La Liga. Søndag vandt holdet med 1-0 over Levante efter en scoring på straffespark af Antoine Griezmann.

Før søndag havde Atletico Madrid ikke tabt i 15 La Liga-kampe på stribe, og derfor var holdet også store favoritter, da man på hjemmebane tog imod formsvage Levante.

Atletico-træner Diego Simeone havde blandt andet valgt at give en sjælden startplads til kantspilleren Vitolo, mens formstærke Antoine Griezmann naturligvis var at finde helt på toppen.

Hjemmeholdet fik en glimrende start på kampen, og efter 10 minutter fik Koke egentlig sendt bolden i nettet.

Målet blev dog annulleret med hjælp fra VAR, da dommeren vurderede, at der var blevet begået et frispark tidligere i angrebet. Derfor stadig 0-0.

Halvlegen fortsatte med markant Atletico-dominans, og hjemmeholdet var flere gange tæt på at komme frem til store muligheder.

I halvlegens sidste minutter sværmede hjemmeholdet om Levantes felt, og både Griezmann og Vitolo måtte se halvstore muligheder blive blokeret af Levante-defensiven.

Ti minutter inde i anden halvleg kom forløsningen dog for Atletico Madrid. Hjemmeholdet fik tildelt et straffespark, da en Levante-forsvarer havde arm på bolden i feltet, og den mulighed omsatte Antoine Griezmann uden problemer til mål.

Griezmann er i storform for tiden, og målet var hans sjette i de seneste fem La Liga-kampe.

12 minutter senere var Vitolo tæt på at udbygge føringen, men han måtte se sit fine skud snige sig lige forbi den ene stolpe.

Det var ikke meget, Levante kom med rent offensivt, men blot et par minutter efter var udligningen dog tæt. Angriberen Jose Morales driblede uden om Jose Gimenez i Atletico-feltet, men hans efterfølgende afslutning blev på fornem vis snuppet af Jan Oblak.

Ti minutter før tid burde Thomas Partey have afgjort kampen for hjemmeholdet, da han fik en stor afslutningsmulighed i feltet. Midtbanespilleren hamrede dog den store chance lige forbi mål.

Trods flere fine forsøg lykkedes det ikke Atletico at score mere, og kampen endte dermed 1-0.

Sejren betyder, at holdet har to point op til FC Barcelona på førstepladsen, der senere søndag møder Eibar på hjemmebane.

Levante ligger nummer 11 i La Liga.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar