Luk

Skarpe Stoke dukkede Championships tophold

| Championship | 3 kommentarer

Infoboks

Reading - Stoke 0-3
Championship
23' 0-1 Tyrese Campbell
35' 0-2 Steven Fletcher
90' 0-3 Jacob Brown

Med to scoringer i første halvleg dukkede Stoke Championship-duksene Reading med 3-0 og dermed sniger Stoke sig i top seks.

Championship-topholdet Reading skulle lørdag forsøge at bygge videre på sin fornemme sæsonstart, da Stoke kiggede forbi.

Reading lagde fra land i kontrollerende stil og værterne skabte også et par muligheder, men det var Stoke, som på noget tilfældigvis skulle bringe sig foran.

Efter 23 minutter kom den 20-årige angriber Tyrese Campbell nemlig først på en nedfaldsbold, og så bragede han den i nettet til 1-0.

Det skulle blive værre for Reading efter 35 minutter.

En tilfældig clearing endte med at blive en frispilning til Stokes Steven Fletcher, der helt alene i Reading-feltet sikkert øgede til 2-0 i en situation, hvor Reading-forsvaret var overbevist om, at Fletcher overtrådte offside-reglerne.

Den stilling holdt til pause, og i anden halvleg blev Readings kontrol med kampen endnu større.

Stoke forsvarede dog fortinligt, og derfor holdt man Reading på kun en afslutning på mål. Reading fik ikke scoret, og da Reading satsede til sidst fik Stoke tilmed øget til 3-0 ved Jacob Brown i kampens overtid.

Med sejren er Stoke på sjettepladsen inden lørdagens resterende kampe, mens Reading har to point til nærmeste forfølger.


Af Jonas Dalgård
Søndag 17. januar