LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Skarpe West Ham straffede Huddersfield

| Premier League | 7 kommentarer
Tilskuer kaster kasket ned på banen: Joe Hart tager den på
Highlights: Blod og manglende tænder var tema i West Hams FA-Cup kamp
Skarpe West Ham straffede Huddersfield
Foto: Getty Images
West Ham slog til i anden halvleg og straffede med et par hurtige mål Huddersfield med 4-1 i Premier League. Watford snuppede 2-2 mod Southampton i sidste minut.

Huddersfield er efter en god start i Premier League gået lidt i stå og var inden dagens opgør uden sejr i fire kampe.

Jonas Lössl og Mathias Zanka Jørgensen var begge med fra start som vanligt, da holdet lørdag tog imod West Ham.

Huddersfield dominerede fra kampens start, men efter en halv time satte en fæl forsvarsfejl West Ham i gang.

En lidt for kort aflevering fra Jonas Lössl til Joe Lolley blev opsnappet af en ivrig Mark Noble, der kunne løbe ned og score sit mål nummer 50 i karrieren og bringe West Ham på 1-0.

Lolley fik gjort skaden god igen kort før pausen, da han tog et par glimrende træk og hamrede bolden i nettet til 1-1, der var stillingen ved pausen.

Knap var anden halvleg fløjtet i gang, før bolden lå i nettet. Bare 11 sekunder skulle gæsterne bruge, før Marko Arnautovic flot kunne tæmme bolden, dreje den med sig og sparke den i kassen til 2-1.

Arnautovic var 10 minutter senere i oplæggerens rolle, da han sendte Manuel Lanzini af sted i dybden, som bragede kuglen i kassen til 3-1 til West Ham.

Efter en time var det selvsamme opskrift mellem Arnautovic og Lanzini. Førstnævnte blev sendt af sted i dybden, driblede forbi Huddersfield-forsvaret og serverede bolden for Lanzini, der køligt lagde den i mål til 4-1.

Huddersfield havde ellers bolden mest, men West Ham straffede dem denne lørdag med deres hurtige omstillinger. Huddersfield er nu uden sejr i fem kampe, mens West Ham omvendt er ubesejret i de fire seneste opgør.

Pierre-Emile Højbjerg var andetsteds med for Southampton, der var på besøg hos Watford.

James Ward-Prowse blev dobbelt målscorer i første halvleg for gæsterne. Efter tyve minutter var han helt umarkeret i feltet og kunne nemt sparke bolden ind til 1-0, og kort før pausen fik han serveret bolden fornemt af Dusin Tadic, og han takkede for gaven ved at sparke den ind til 2-0.

Andre Gray var efter en time over en returbold, som han tæt under mål headede ind til 2-1, og i sidste minut lykkedes det Watford at snuppe det ene point, da Abdoulaye Doucoure headede bolden ind til 2-2, der blev kampens resultat.

Stream Huddersfield – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement

Af Sara Margren

7 kommentarer

JoeyJoeJoe 18:09          
... og i sidste minut lykkedes det Watford at snuppe det ene point, da Abdoulaye Doucoure headede bolden ind til 2-2, der blev kampens resultat.

Kan man virkelig heade med hånden? Men hvor er det sindssygt at Saints bare ikke kan vinde, selvom de kommer foran i mange kampe. De har ikke spillerne til at stille sig ned og forsvare en sejr hjem, men alligevel gør de det gang på gang, og fucker det hele op. Nu må Pellegrino simpelthen ud før det er for sent, han er vanvittigt fejlcastet.
Boleyn Ground 18:29          
Utroligt, at Lössl stadig er førstevalg. Utrolig mange fejl (og enkelte feberredninger)

Go kamp af Hammers!
COYI
Mineralvand 19:19          
Utrolig mange fejl? Du kommentere vel på en set kamp eller hvad? Og desuden, så er det en 50/50
Bold mellem Lössl og Lolley. Klart taktisk oplæg at spille den ud men lolley træder to gange i bolden... skulle bare spille den retur også kunne lossl ligge den ud til kanten som har mindre pres, ved at West Ham havde skubbet op mod Lolley... men det er jo klart lettere af skrive, at afleveringen var for kort...
jesperff 19:20          
Hvornår har Hammers sidst lavet 4 mål? Fantastisk resultat; der er kommet gang i pointene under Moyes, selv om det ikke altid er lige pænt.

COYI
Boleyn Ground 19:32          
Ja, jeg så kampen.
Og har set Hudderfields flere gange i sæsonen
BKF 12:05          
De er rigtigt glade for Lossl i england. Også kommentatorerne priste ham flere gange..

Go sejr - der selvfølgelig blev grundlagt på dårligt forsvarsspil.

Up The Hammers!
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar