Luk

Skarpheden svigtede for Eibar og Osasuna

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Eibar - Osasuna 0-0
La Liga
88' 0-0 Jon Moncayola

Der var chancer til mange mål, men manglende præcision betød, at Eibar og Osasuna spillede 0-0 i søndagens tidlige La Liga-kamp.

Vigtige point stod på spil, da La Ligas nummer 14 og 12 i form af Eibar og Osasuna søndag middag tørnede sammen.

Inden kampen var Osasuna to point foran Eibar, og gæsterne skulle få en række store chancer til at udbygge det forspring, men skarphed var en mangelvare kampen igennem.

I det 16. minut fik Enric et helt frit hovedstød i feltet, men den rutinerede Osasuna-angriber headede lige forbi mål, og minuttet efter var det igen tæt på at gå galt for Eibar.

Jonathan Calleri stak igennem og fik en friløber, men Eibar-keeper Marko Dmitrovic kom flot ud af sit mål og fik taget bolden fra argentineren.

Eibars første store mulighed tilfaldt Takashi Inui, som dog måtte se sig forsøg pillet af Sergio Herrera i Osasuna-målet.

Begge hold fortsatte med at skabe pæne scoringsmuligheder, men ind ville bolden ikke.

En håndfuld minutter før tid var Eibar uhyre tæt på at score selvmål efter en god omstilling af Osasuna, men værterne slap med skrækken, da bolden strøg tæt forbi mål.

Kort efter blev Osasuna reduceret til ti mand, da Jon Moncoyola fik sit andet gule kort i kampen, fordi han rev i en modspillers trøje, men undertallet formåede Eibar ikke at udnytte.

Trods de mange chancer sluttede det uden scoringer, og derfor formåede ingen af holdene at trække væk fra La Ligas store midterfelt.


Af Martin Schmidt
Lørdag 31. oktober
Fredag 30. oktober