Luk

Skidt Rønnow-nyt: Vraget for sæsonen

| Bundesliga | 24 kommentarer

Infoboks

FC Köln - Schalke 04
Bundesliga (22/05)
bet365 1,33 5,00 8,50

Schalke-træner Dimitrios Grammozis har valgt Ralf Fährmann som førstekeeper i resten af sæsonen, med mindre der sker noget ekstraordinært, siger han.

Frederik Rønnow var igen henvist til bænken i Schalkes kamp mod Augsburg i weekenden, og det kan danskeren vist godt vænne sig til.

Ralf Fährmann er nemlig Schalke-træner Dimitrios Grammozis' førstekeeper fra nu af og i resten af sæsonen, med mindre der sker noget ekstraordinært, siger han.

- Fra nu af antager jeg, at 'Ralle' fortsat vil nyde min tillid som nummer et, med mindre der sker noget ekstraordinært, siger Dimitrios Grammozis til Ruhr24.

- Konkurrencen med 'Freddy' er tæt, men nu har vi truffet en beslutning til fordel for Ralle, og det vil også være tilfældet i de næste kampe.

Schalke-træneren begrunder det blandt andet med, at Rønnow kun er i klubben frem til sommer, hvor hans lejeaftale udløber.

- Jeg har tidligere understreget, at vi har brug for en god blanding af spillere. Nogle, der giver den gas hver uge, og som kan hjælpe os i næste sæson, siger Grammozois.

Rønnow havde stået de seneste fire kampe for Schalke, hvor Fährmann var skadet, men nu er han altså tilbage på bænken.


Af Sara Margren

24 kommentarer

bjerghest 11:55          
Så er han vel også udelukket fra at deltage i EM for Danmark.

Det er klart at foretrække at have 3 målmænd i truppen der spiller fast.
MadsThomsen 12:01          
Meget enig. Hvis ikke Rønnow får spilletid overhovedet, må det betyde, at Jonas Lössl er forfremmet til andetvalg. Men hvem skal så med som tredje? Har vi nogen målmænd, der står fast i udlandet nogen steder? Eller er det i superligaen vi skal finde en tredjemålmand? F.eks. Oliver Christensen?
RaZZ87 12:03          
Der er også en Daniel Iversen, der står fast for Preston i Championship. Men uanset hvad er der et godt stykke op til Schmeichels niveau.
varulv 12:08          
Gribben skal med, hvis ikke det støder sammen med u21.
ulricht 12:18          
Giver ikke meget mening at tage Oliver Kristensen med. Han er for ung og for usikker endnu til det niveau. Selvfølgelig fint at lade ham snuse til truppen og en oplevelse som den, men en 3. målmand er vel med for at risikere at kunne komme i kamp.

Omvendt.. der er ikke mange alternativer. Alligevel ville jeg foretrække en rutineret fyr som f.eks. Henrik Hansen, som kender gamet. Er du 3. målmand vil din rutine og din hjælp/støtte til nr. 1 og 2 være en primær faktor.

Rønnow er også stadig en mulighed, selvom han mister pladsen nu.

Henrik Hansen passer bedst ind i rollen som 3. målmand. Oliver Kristensen skulle vælges for at give ham træning og netværk på et senior landshold.
Dolly Blues 12:20          
Sikke noget pjat. Rønnow er selvskreven til EM - han er landets klart næstbedste keeper. En keeper behøver ikke kontinuerlig spilletid på samme måde som en markspiller. Desuden er der 2 måneder til slutrunden - det er jo ikke fordi vi snakker 1 år. Der resterer i øvrigt 6 spillerunder i Bundesligaen, det vil sige at det er 6 kampe han ikke kommer til at spille (7 når vi ligger kampen mod Augsburg i weekenden med). Det er simpelthen ikke nok til at afskrive ham til noget som helst.

Som OB tilhænger er der da ikke noget jeg hellere ville ønske end at se Oliver Christensen i betragtning til en plads i truppen til slutrunden - men at tale ham som en kandidat er useriøst. Selv Jesper Hansen der sidder på bænken i FCM vil stadig være i betragtning foran ham.
Niller93 12:21          
Vil vædde min hat på Ronnow kommer med...
Mandag 17. maj
Søndag 16. maj