Luk

Skipper fik chancen for BIF: Håber på mere

| 3F Superliga | 12 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Viborg FF 1-1
Superligaen Grundspil
21' 1-0 Josip Radosevic
68' 1-1 Lars Kramer

Brøndby havde Anton Skipper med i Andreas Maxsøs fravær mod Viborg, og den unge forsvarer håber, at den her sæson bliver hans.

Anton Skipper var med fra start for Brøndby i søndagens kamp mod Viborg, hvor Andreas Maxsø manglede på grund af et snarligt salg.

21-årige Skipper er vendt hjem til Brøndby efter et lejeophold i Hobro, og han har fået at vide af de blå-gule, at han ville få chancen for at vise sig frem.

- Meldingen var, at jeg ville få chancen for at vise mig frem. Så har det været op til mig selv at vise, at de kunne stole på mig, siger Anton Skipper.

Tror du, det bliver din sæson, det her?

- Det kan jeg håbe på. Det er svært at spå i fodbold, og ultimativt er det træneren, der sætter holdet. 

- Jeg vil sige, at jeg gør mit i hverdagen for at vise mig frem, og jeg føler, jeg er et godt sted mentalt og fodboldmæssigt. Jeg er klar til at bidrage med det, jeg kan, men vi må se. Jeg tager en dag ad gangen.

Hvordan synes du, det gik?

- Jeg synes, jeg spillede en fin kamp. Jeg ville gerne have spillet hele kampen, men det vil man altid. Det var ærgerligt, vi kun fik et point med i dag (søndag, red.).

- Der er altid noget at bygge på, men generelt var det fint.

Skipper spillede med Sigurd Rosted og Tobias Børkeeiet i forsvaret, og der er selvfølgelig stadig nogle relationer, der skal forfines.

- Det er klart, at vi ikke har spillet så mange kampe sammen før, men Toby og Sigurd er gode spillere, og jeg har troen på egne evner.

- Det eneste minus er, at vi ikke har spillet så mange kampe sammen, men erfaringen kommer jo kun, hvis man spiller nogle kampe sammen, siger Anton Skipper.

Anton Skipper har i alt spillet 13 førsteholdskampe for Brøndby.


Af Sara Margren

12 kommentarer

Stormanden 11:16          
Hvis/når Maxsø bliver solgt, så skal der noget mere rutine ind i det forsvar. Så tænker man henter 1-2 stoppere, hvor han så kan være første valg på bænken. Det skal nok give ham nogle gode indhop, samt måske 5-10 fulde kampe. Brøndby har mange kampe denne sæson.
Ditka 11:17          
Ikke den hurtigste knallert på havnen. Men spillede en solid kamp. Mine betænkeligheder ved Skipper blev gjort til skamme!
Pyxitar 11:25          
Skipper spillede godt. Han var en af de få, der vandt sine nærkampe. Ligeledes er han rigtig stærk i hovedspillet, hvilket kunne ses da han blev skifter ud og Viborg blev farlige ved indlæg i feltet. Skipper træffer desuden gode afleveringsvalg med bolden - han er fint boldsikker.
Dunken89 12:00          
Synes han var bedste mand i bagkæden i går, og han bør være selvskrevet til en startplads, hvis han holder niveauet.
Han vandt langt flest dueller, og han ser bomstærk ud.
Stig Inge Bjørnebandit 12:09          
@dunken

Helt enig !
Kom nu lidt i gang 12:41          
Enig med de kommentar der er, han spiller en fin kamp, det er jo lige efter han bliver skiftet, at Viborg vinder en dødbold og score.

Jeg kan ikke se at børkeeiet er en løsning i forsvaret, han virker slet ikke komfortable der, hans balance og måden han prøver at forsvare i duel når bolden er langs jorden virker til i bedste fald at være meget usikker, så vi mangler virkelig hurtige spillere med god balance, der er gode i dueller langs jorden (a la Jung).

Der mangler ligeledes en del offensivt, eller meget.. jeg tror jeg ikke vi kommer til at score over 3 mål i ret mange kampe. ( med nuværende trup).

Og gud hvor jeg håber min fornemmelse tager fejl.
mimsdk 13:17          
Skipper gør det godt og gjorde også sidst han var i Brøndby! Hvorfor så hente en 20 årig svensker ind fra IFK. Så hellere en anden ung stopper fra Danmark og som har spillet i den danske liga!
De skulle have købt Winther fra Lyngby eller tag Ross fra AaB!
Fredag 24. september