LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Skive-boss: Imponerende spillere byder sig til

| Danmark | 3 kommentarer
Skive-boss: Imponerende spillere byder sig til
Foto: Jan Sand

Sportschef Rasmus Brandhof fortæller, at der er spillere med imponerende CV'er, der byder sig til hos Skive IK, som er på vej i 1. division.

Skive IK er rykket op i 1. division efter et år i 2. division, og nu skal der løbes hurtigt på ledelsesgangen.

Det fortæller sportschef Rasmus Brandhof, som i høj grad kommer til at have fokus på trupsammensætningen.

- Det bliver travlt, siger han til bold.dk.

- Vi har godt styr på den nuværende trup. Der mangler lige nogle få forlængelser, så det skal vi vurdere, om vi skal gøre noget ved – og så skal vi have nogle nye spillere ind.

- Vi er i gang, og det ser særdeles spændende ud. Jeg er sikker på, at vi får en slagkraftig trup, siger Rasmus Brandhof.

Spændende spillere

Og det er ikke på løs baggrund, Rasmus Brandhof kommer med den udtalelse. Der er således allerede spillere, der er begyndt at henvende sig.

- Det er både danske og udenlandske spillere, som har imponerende CV'er. Der er navne, som jeg ikke havde regnet med kunne være muligheder for os, men det er det så alligevel.

Og du tror godt, I kan være med rent lønmæssigt?

- Jeg tror, de fleste, der henvender sig til Skive, ved, at vi ikke er en fuldstidsklub. Man kommer her for at få udvikling frem for en stor løncheck.

- I løbet af mine to år i klubben har vi solgt fire spillere til højere rangerende klubber, og det er også attraktivt for spillerne, siger Rasmus Brandhof.

Glad for nuværende trup

Han fortæller, at han er meget glad for den trup, han har i øjeblikket. Den er mere homogen end den, han overtog for to år siden.

- Ikke at den anden trup ikke var homogen, men i den trup, vi har nu, klikker det bare. Spillerne trives med hinanden og har det godt.

- Der er mange unge og ærgerrige spillere, som rigtig gerne vil knokle for at lære en masse, og det kommer til at betyde meget i 1. division.

- De har ikke prøvet det niveau endnu, men det vil de virkelig gerne, og de er måske mere sultne, end nogen af dem de skal op imod, siger Rasmus Brandhof.

Skive røg ud af 1. division med et brag for lidt mere end et år siden, så Brandhof slår fast, at truppen selvfølgelig skal være bedre, end den var dengang.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Søndag 16. juni