LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Skive fik tre på stribe mod TPI

| 2. Division | 0 kommentarer
Skive fik tre på stribe mod TPI
Foto: Jan Sand
Skive IK vandt for tredje kamp i træk i 2. division, da holdet på hjemmebane besejrede TPI med cifrene 3-0 - heraf kom de to første af scoringerne efter selvmål.

Thomas Røll og Skive er godt på vej mod oprykningsspillet i 2. division, og den kurs skulle fredag aften udbgges, da Tarup-Paarup kiggede forbi.

Værterne kom til kampen med to sejre i træk, og fredag startede det også godt takket være et par hjælpende fødder fra gæsterne.

Allerede efter to minutter fik Jonas Ploug Mikkelsen uheldigt sendt bolden i eget net, og efter 21 minutter var det igen en TPI-spiller, der endte med at sende kuglen i det forkerte mål. 

Inden scoringen til 2-0 havde værterne to gange ramt træværket, og det var da også Skive-spillerne, der sad på sagerne fredag. Tre minutter før pausen blev det også 3-0, da et TPI-boldtab gav chancen til Mathias Bersang Sørensen, som udbyggede føringen.

Efter pausen blev der sat en stopper for både selvmål og scoringer, og dermed kunne Skive for tredje kamp i træk hive tre point i land. Resultatet betyder, at Thomas Rølls tropper for en stund indtager rækkens 2. plads med 25 point efter 12 kampe. 


Se Danmark - Belgien (U21) Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts