LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Skive forlænger med ung topscorer

| 2. Division | 0 kommentarer
Skive forlænger med ung topscorer
Foto: Jan Sand
Skive har sikret sig et nyt stykke papir på sin 22-årige topscorer Jeppe Mogensen. Han er foreløbigt hos skibonitterne frem til sommer.

Skive ligger godt til i 2. division ved vinterpausen, og hvis skibonitterne holder kursen i foråret, vil de være bejler til en af de to billetter til 1. division.

Nu er en af nøglespillerne så sikret minimum sæsonen ud. Den 22-årige topscorer Jeppe Mogensen har således forlænget.

- Vi er glade for at kunne meddele, at vi i dag har underskrevet en ny kontrakt med Jeppe Mogensen. Jeppe har været i klubben i nogle år efterhånden, og vi er rigtig glade for at han bliver endnu længere.

- Det er en stor prioritet at holde sammen på den nuværende trup, da vi var igennem en større udskiftning i sommers, og med Jeppes forlængelse er vi et godt stykke af vejen. Jeppe har udviklet sig godt i Skive IK, og er altid garant for stenhårdt arbejde, samt ikke mindst mål.

- Jeppe har spillet en stor rolle på holdet i efteråret, og han bliver en vigtig spiller i jagten på oprykning til 1. division. Vi ser frem til at forsætte arbejdet med Jeppe, siger Skives sportschef Rasmus Brandhof i en pressemeddelelse.

Mogensen har scoret syv gange i 16 kampe i efteråret.
Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 21. februar
Onsdag 20. februar