Luk

Skive har landet to nye hovedsponsorer

| 1. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Skive IK - Kolding IF
1. Division Kvalifikationsspil (16/04)
Oddset 2,55 3,25 2,70
bet365 2,62 3,30 2,55

Skive IK har lavet aftaler med Kaj Ove Madsen A/S og Stykgodscenteret A/S, som bliver klubbens nye hovedsponsorer. Spar Nord trækker sig således som hovedsponsor.

Spar Nord har trukket sig som hovedsponsor i Skive IK, og titlen overgår nu til de to Skive-virksomheder Kaj Ove Madsen A/S og Stykgodscenteret A/S.

De to  virksomheder har indtil nu været elitepartnere i Skive IK, men de har altså takket ja til at opgradere deres sponsorater.

Sponsor- og eventchef Lars Bræmer er glad for aftalen, som er et udtryk for, at sponsorerne i Skive står sammen i fælles flok for at løfte klubben.

- Vi lægger op til, at der skal to hovedsponsorer mere ind, og vi tror på, at det kan løfte os endnu mere, end setup vi har haft indtil nu, siger Bræmer til bold.dk.

- Vi har faktisk lige været ude og løfte en del flere sponsorer, og nu kommer vi med to nye hovedsponsorer - og det er signal om, at vi skal have et stærkt divisionshold, uanset om vi rykker ned eller bliver i 1. division.

- Erhvervslivet vil have fodbold på højt plan, og det er vi selvfølgelig meget glade for, siger Bræmer.

Kaj Ove Madsen A/S er et entreprenørfirma, mens Stykgodscentret A/S gør sig inden for transport. De har begge indgået en aftale, der gælder i de kommende to år.

Lars Bræmer fortæller desuden, at han i øjeblikket arbejder på at finde en stadionsponsor til klubben. Stadion går lige nu under navnet SIK Arena.

nicolai@bold.dk


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 15. april
Onsdag 14. april