Luk

Skive-helt: Det blev en tand for spændende

| 2. Division | 2 kommentarer
Skive-helt: Det blev en tand for spændende
Foto: Henrik Olesen / Ringkøbing IF

Marcus Bobjerg blev helten, da han pillede et straffespark i overtiden i Skive IK's 1-0-sejr over Kolding IF – men det blev lige en tand for spændende, erkender keeperen.

Skive IK snuppede onsdag aften en vital sejr i kampen for oprykning. Den nærmeste forfølger i toppen af 2. division, Kolding IF, blev nemlig nedlagt med 1-0.

Det var dog lige ved at gå galt. Dybt inde i overtiden fik Kolding nemlig straffespark, men i Skive-målet stod Marcus Bobjerg, og han pillede forsøget.

Bobjerg havde generelt meget travlt i slutfasen – også efter straffesparket.

- Det blev lige en tand for spændende til sidst, siger Bobjerg til bold.dk, inden han sætter ord på den afgørende straffe-redning.

- Det var selvfølgelig rigtig dejligt. Man kan så diskutere, om der overhovedet var straffespark, for den ramte Emil Søgaard på hoften – men det er da dejligt at hive sådan en redning op af hatten.

Den tidligere AC Horsens-keeper kunne tydeligt mærke nerven i topopgøret.

- Det var måske lidt for fokuseret i nogle momenter af kampen, hvor vi ikke turde gå så hårdt efter det rent offensivt, men jeg synes, vi gjorde det, vi er gode til.

- Vi startede rigtig godt ud i de første 35 minutter. Vi var meget på bolden og holdt Kolding fuldstændig væk fra chancer, men i de sidste ti minutter af første halvleg tog de overtaget.

- Vi fik snakket om tingene i pausen og kom rigtig godt ud til anden halvleg, men så kom vi til at skulle forsvare den hjem til sidst, fordi Kolding jagtede udligningen.

- Vi stod godt i den defensive organisation, og vi lavede ikke de personlige fejl, som vi tidligere har gjort lidt for meget, siger Bobjerg.

Den 21-årige målmand kom til Skive i sommer efter at have været reserve i AC Horsens i nogle sæsoner, og det har været en god beslutning.

- Jeg har nydt hvert sekund i Skive. Det er rigtig dejligt at få en masse spilletid i stedet for at sidde på bænken – det har været den helt rigtige beslutning, siger han og beskriver atmosfæren på holdet.

- Der er ikke én på holdet, der er en dum idiot. Det er gode mennesker hele vejen rundt, og vi har et fantastisk sammenhold, hvilket man især kan mærke efter sådan en sejr over Kolding, siger han.

Marcus Bobjerg og Skive skal søndag spille sig nærmere oprykning, når klubben møder AB i Gladsaxe.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 24. juni