Luk

Skive kæmpede sig til point i 93. minut

| 1. Division | 7 kommentarer

Infoboks

Skive IK - Vendsyssel FF 1-1
1. division
35' 0-1 Mikkel Agger
90' 1-1 Oliver Haurits

Skive spillede onsdag aften 1-1 mod Vendsyssel efter en scoring af Oliver Haurits dybt inde i overtiden.

Hverken Skive eller Vendsyssel har fået den start på sæsonen i 1. division, som de havde håbet på, og onsdag aften tørnede de to hold sammen på Hancock Arena.

Skive havde blot hentet ét point i syv kampe, mens Vendsyssel stod noteret for syv point før onsdagens opgør.

Vendsyssel gav debut i startopstillingen til nytilkomne Muhammed-Cham Saracevic, men ellers var der genvalg til de resterende spillere fra 1-1-kampen mod FC Fredericia.

Det blev en rolig start på opgøret, og det lignede mest af alt en kamp, der ville blive præget af dueller og slåskampe end mange chancer.

Skive havde dog bolden i mål efter godt 20 minutter, men dommeren fløjtede for frispark i situationen, og derfor kunne Oliver Haurits ikke kalde sig målscorer, efter han ellers headede bolden i mål.

Vendsyssel fandt i den anden ende Mikkel Agger et par gange, men skarpheden manglede i det åbne spil.

Ti minutter før pausen fik Vendsyssel så tilkendt straffespark, da Nicolai Dohn nedlagde Andreas Kaltoft på ulovlig vis.

Mikkel Agger tog straks fat i bolden for at tage sig af forsøget, og han omsatte sikkert til 1-0 til Vendsyssel.

Kort før pausen fik Skive underkendt endnu et mål, som Oliver Haurits havde prikket i kassen, men dommeren fløjtede for offside i situationen.

Derfor var Vendsyssel foran med 1-0 ved pausen.

Anden halvleg startede lige så begivenhedsfattigt som første, hvor det var småt med chancerne, men opgøret var alligevel ganske intenst med masser af fight og nærkampe.

Efter lidt af en ørkenvandring i den silende regn vågnede Skive lidt op mod slutningen af kampen.

Skibonitterne havde med et kvarter igen bolden i kassen igen-igen, men for tredje gang i opgøret blev målet ikke godkendt.

Andre Bjerregaard modtog bolden i dybden og sparkede den ind, men dommeren fløjtede for frispark i situationen til stor frustration for Skive-lejren.

Skive var meget på bolden mod slutningen, og i 93. minut lykkedes det at hente det ene point.

Oliver Haurits stod klar tæt under mål efter et indlæg fra venstre, og denne gang blev hans hovedstødsmål godkendt.

1-1 blev derfor kampens resultat.


Af Sara Margren

7 kommentarer

MikkelF 20:00          
Horribel græsplæne i Skive. Vejret gjorde det ikke nemmere.

Horribelt Vendsyssel-hold. Sat under pres og trykket tilbage af det absolutte bundhold. Vendsyssel endda heldige med at få point.

Positivt: Kun ét mål lukket ind (der talte)
laver 20:02          
Den dårligste præstation af en dommertrio på divisionsniveau i mange mange mange år.
comepaio 20:13          
Skive var en klasse bedre en Vendsyssel idag, og ca en milliard klasser bedre end dommeren!! Til dato den suveræn dårligste dommerpræstation jeg har set, og det er inkl. junior og oldboys niveau!

Godt kæmpet Skive!!
MikkelF 20:15          
Den dårligste præstation af en dommertrio på divisionsniveau i mange mange mange år.
Der har været mange dårlige. Med de billeder vi blev præsenteret for, synes jeg det er svært at afgøre om kendelserne kunne forsvares eller ej. Men det lignede da godt nok, at Skive blev snydt. Særligt det første og sidste annullerede mål så mystiske ud. Straffesparket var heller ikke stort.
GameOn 20:19          
Jeg syntes egentlig Vendsyssel starter meget godt og han ser spændende ud den nye kant. Men efter en halv time begyndte jeg at zappe over på den noget mere underholdende FA-FCH kamp, og hver eneste gang jeg fik formastet mig tilbage til denne kamp for et kort kig var det Skive der havde bolden eller en Vendsyssel forsvarer der clearede.
bruger 182648 17:58          
bruger 182648 18:12          
Hej Mikkel, kan godt lide dine konstruktive indlæg. Jeg har en forespørgsel til dig, kan du sende en mig en mail til mkragh78@gmail.com?
Fredag 4. december