LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Skive satser: Vil hurtigt tilbage i 1. division

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Skive satser: Vil hurtigt tilbage i 1. division
Foto: Getty Images

Infoboks

Se Chelsea - Tottenham

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Skive IK’s bestyrelse har besluttet at satse på en hurtig tilbagevenden til 1. division efter denne sæsons nedrykning. Det fortæller formand Per Nors.

Skive IK er rykket ud af 1. division efter en sæson, hvor klubben har ligget i bunden hele vejen igennem.

I den midtjyske klub har man dog ikke mistet modet.

- Vi er i bestyrelsen blevet enige om, at vi skal satse og forsøge at rykke klubben op i 1. division igen med det samme, siger bestyrelsesformand Per Nors til bold.dk.

Dermed har sportschef Rasmus Brandhof nu fået mulighed for at påbegynde arbejdet med truppen til den kommende sæson.

- Det betyder, at Rasmus har fået et budget, som han kan bruge, og det betyder, at vi også fremover vil have kontraktspillere. Rasmus har desuden fået alt ansvaret i forhold til beslutte, hvilken træner, der skal stå i spidsen for holdet, siger Per Nors.

Anders Gerber har haft tøjlerne i Skive IK siden efteråret, og han har tidligere udtalt, at det godt kunne være en mulighed at fortsætte.

Rasmus Brandhof har i øvrigt allerede sat sin signatur på den første spillerkontrakt til den kommende sæson. Unge Thomas Santos har nemlig indvilget i at fortsætte hos skibonitterne.

Men nedrykninger koster penge, og hvis man vil satse på at komme hurtigt tilbage i 1. division, og det så ikke lykkes, kan det i visse tilfælde være fatalt for en fodboldklub.

Bestyrelsesformanden er dog meget rolig.

- Det er selvfølgelig dyrt at rykke ud af 1. division på grund af blandt andet færre indtægter fra tv-penge, siger han og fortsætter.

- Vi har selvfølgelig foretaget en risikovurdering, men vi føler, at vi står godt nok rustet til at forsøge at komme tilbage så hurtigt som muligt.

- Vi har en solid egenkapital på 1,3 millioner kroner, og vi er klar til måske at bruge lidt af den. Men vi kommer ikke til at være den bestyrelse, der bruger mere, end vi har råd til. Vi er jo jyder - så det kommer ikke til at ske, siger Per Nors.

Han har da også en god fornemmelse i forhold til, at der er opbakning fra de folk, der har pengene.

- Vi har fået  fire nye hovedsponsorer, og vi har i løbet af den seneste tid forlænget samarbejdet med eksisterende sponsorer, og vi har også tegnet kontrakter med nye samarbejdspartnere.

- Vi kommer samtidig til lave nogle tiltag i den kommende tid - tiltag som, vi ved, kan give penge. Om de så giver få penge, mange penge eller rigtig mange penge, tør vi endnu ikke spå om, siger Nors, som ikke vil uddybe, hvilke tiltag der er tale om.

Skive IK spiler onsdag aften sin næstsidste kamp i 1. division, når Esbjerg fB kigger forbi.

nicolai@bold.dk

Se Chelsea - Tottenham Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 24. januar
Onsdag 23. januar