LeoVegas.dk ready? betfair Kvindebold Sukkerbold Advertisement

Skive slog AB og Roskilde sejrede til sidst

| NordicBet Liga | 5 kommentarer
Skive slog AB og Roskilde sejrede til sidst
Foto: Vejle Boldklub
Skive rykkede op på tredjepladsen i 1. division med en 1-0-sejr over AB, mens FC Roskilde holdt fast i andenpladsen med en 2-1-sejr over Næstved, der blev sikret helt til sidst.

Søndag skulle Skive forsøge at følge op på 2-0-sejren over Vejle Boldklub i forårspremieren, da de fik besøg af 1. divisions absolutte bundhold AB. 

Det var AB, der havde bolden mest i en første halvleg, hvor der ikke var meget underholdning. Gæsterne havde dog også svært ved at komme frem til mere end halve chancer, og 0-0 var en logisk udgang på de første 45 minutter.

Selvom der var 21 point mellem de to hold i tabellen, gik der lang tid, før forskellen kunne ses på måltavlen. Gennembruddet kom efter 66 minutter, da Mathias Bersang klaskede til bolden fra lang afstand og sendte den i nettet til 1-0.

AB formåede ikke at svare igen, og så tog Skive de tre point. 

I lang tid så det ud til, at Skives sejr ville sende dem helt op på andenpladsen, da Vendsyssel tabte til HB Køge, og FC Roskilde var ved at smide point mod Næstved. Roskilde vandt dog helt til sidst, så Skive måtte nøjes med tredjepladsen.

Roskilde var kommet foran efter en halv time, da Morten Nielsen scorede fra straffesparkspletten. Jeppe Illum havde udlignet for Næstved, men i overtiden afgjorde Kristian Lindberg kampen til slutresultatet 2-1.


Af Peter Miles

5 kommentarer

Internazionale4everr!!! 16:04          
1-0, go´ tur hjem... Referatet på klubbens hjemmeside kommer jo nok igenigen til at rose alle mand til skyerne i en grad så man ikke fatter, hvorfor de tabte. Men niveauet er jo bare for lavt, uanset hvor godt der trænes, uanset hvor godt forberedt man er, hvor meget Ove C. har givet bagkæden defensiv knowhow, hvor meget Kim Boye råber dem op til hans "helt fantastiske" mentalcoach-sessions, som helt tydeligt har været meget bedre givet ud end en ny forsvarsspiller. Vi har ikke en chance, de andre er for gode og næsten alle for motiverede mod en oprykningsplads, med undtagelse af Næstved, Vejle, FC Frede og Nykøbing - men selv de hold taber vi jo til. Åh gud, så kommer man lige i tanke om, at gode gamle Linus Olsson spiller for Nykøbing og ikke for os - suk, verden er sgu af lave... Vejle kommer på besøg i næste uge, og der må holdet jo så bevise, at den påstand ikke passer. At vi faktisk har en chance mod de resterende hold i bund-5.
Det er lige før man tager sig selv i at tænke: "kun 1-0 nederlag denne gang, det er da fremskridt". Men altså... Jeg ved snart ikke hvad man skal sige. Man er ikke engang skuffet længere, så det er ikke det. Det der "for store til 2. division" banner, som kom op til Fremad Amager-kampen i sommer, hvor oprykningen var i hus, den nager mig stadig. Den vidner om en arrogance, både overfor en liga vi slet ikke kan begå os i, og en række vi nu ryger direkte tilbage til. Og denne gang er vi vitterligt ikke for store til 2. division, tværtimod. Der er massekontraktudløb, man skal finde ud af hvad man så kan finde på af løsninger, som ikke koster klubben noget. Det er dystre udsigter, synes jeg nok...

Spillerne med kontraktudløb går formentlig og glæder sig til de når dertil, ligesom man glæder sig til, når den røvsyge konfirmation man skal til i den anden ende af landet, engang er overstået. Alt imens må de gøre deres bedste for at smile, være glade og optimistiske, hvis nogen kommer for skade at spørge dem, hvordan moralen er.
Jeg kunne forstå på startopstillingen, at KK i dag tog plads på venstrebacken, i stedet for Simon Schultz. Hvis han er skadet, har man jo måttet stille som man nu kunne, men det understreger bare endnu engang, at en tyndt besat bagkæde, hvor midtbanespillere er nødt til at træde til, er uacceptabelt på det her niveau. Vi må ned. Ned på et niveau, hvor man kan bygge noget ordentligt op. På et ordentligt grundlag.
FrankAB 19:24          
Meget fin bskrivelse af hvordan mange føler det .
Jeg som sjældent kan se kampene kan heller ikke forstå de meget positive beskrivelser som står i hård kontrast til dety der skrives herinde.
Med 2 tabte 0-5 so foreløbig ....come back forsøg... ja så må jeg nok erkende min grad af normal jubeloptimisme når det gælder AB.....nu skal vækkes til live igen .

Langt forår ...men vel....nu vinder vi 8 -1 over Vejle :-)
ibejnar 21:10          
Super indlæg om tingenes tilstand i AB. Og jeg er helt enig i at vores sportslige ledelse helt klar har undervurderet ligaen og fejlet big time i arbejdet med trupsammensætningen. Nu kan man sige at mange har været efter vores backkæde og de mangler der er der - MEN altså der er jo lige så store problemer i det offensive spil nu. Vi skaber intet og er ikke i nærheden af at lave mål imod nogen - og ja så giver det som regel nul point når man ikke kan holde nullet ! Der forestår et kæmpe arbejde med at få sammensat en trup til sommer, der VIL AB og øjeblikkelig kan få os på kurs imod en ny tørn i 1. div. Vi har mange med kontrakudløb og jeg tænker da at rigtig mange af dem skal videre. Men vi har også rigtig mange talentfulde unge spillere, der vil have rigtig godt af en ny positiv start i 2 div. Jeg mener stadig vores træner er den helt rigtige til de nye projekt. Ingen kan lave mirakler med det materiale i en hård 1. division men han skal virkelig arbejde hårdt frem imod det kommende efterår og få dem ud, der nu i stort set hver eneste kamp har vist de ikke har niveauet og måske indstillingen. Ingen navne nævnt.
SkiveIK 22:00          
AB hoppede i samme fælde som Vejle.
Skive stiller sig planmæssigt ned, lader modstanderen have bolden og venter på kontramulighederne.
Modstanderen føler sig trygge ved situationen fordi de har bolden, men reelt producerer de ikke det der ligner en farlig chance, og Skive får et mål og vinder med clean sheet.

Sindssygt at 28 årige Lawal er Skives klart ældste i dag, og at det unge hold gang på gang kan få point og holde sig til i toppen, med en træner som tilmed er deltids træner, ligesom truppen i øvrigt er det.

Fortjent!
Tup154b 16:29          
Er det bare mig, men jeg kan ikke finde artiklen om, at Næstved endelig har fyret Mogens Krogh???
Torsdag den 19. oktober
Som Brøndby fan kan du få en næsten gratis billet til kampen mod FC Helsingør

Klik her, opret dig, spil min. 25 kr. på en valgfri Superligakamp, send mail til FCH@nordicbet.dk med dit navn og mailadresse, så du får billet til udebaneafsnittet samt 5 øl/vand.

*Begrænset antal **18 år+ ***Maks et tilbud pr. kunde ****Kun nye kunder

Advertisement

Mest læste fodboldnyheder (24 timer)

Avis: FCM vil have amerikansk keeper
Torsdag 19. oktober kl 09:42
Mourinho: Andre trænere græder over skader
Torsdag 19. oktober kl 08:19
Matic: Bevidst at presse teenagekeeper
Onsdag 18. oktober kl 23:27
Barcelona-lejren hylder Lionel Messi
Torsdag 19. oktober kl 08:37
Conte efter 3-3: Ikke min slags fodbold
Torsdag 19. oktober kl 09:21

Mest læste fodboldnyheder (7 dage)

Danmark møder Irland i playoff
Tirsdag 17. oktober kl 14:10
Luka Modric: Jeg ramte loftet i Tottenham
Mandag 16. oktober kl 13:40
Danmarks kampe mod Irland fastlagt
Tirsdag 17. oktober kl 15:30
FIFA-rangliste: Danmark på 19.-pladsen
Mandag 16. oktober kl 10:11
Mike J: Kulturen i Brøndby var helt speciel
Fredag 13. oktober kl 06:30
AGF-kant raser over manglende straffespark
Mandag 16. oktober kl 22:57
Mike J: Unge BIF’ere lærer at hade FCK
Søndag 15. oktober kl 08:00
AGF protesterer over Mikanovic-udvisning
Mandag 16. oktober kl 21:23
Klopp: Kunne aldrig spille som Mourinho
Søndag 15. oktober kl 01:01
AGF-boss: Anden halvleg bør spilles om
Tirsdag 17. oktober kl 20:54
Ricki Olsen: Skal være tro mod os selv
21:49
Everton FC - Uden mål og med
21:47
Azpilicueta indrømmer humørdyk i Chelsea
21:44
Hodgson: Handler ikke om én mand
21:43
SS Lazio - La prima squadra della capitale
21:40
FCK - HTTP 404!
21:39
AC Milan - What dælen do we do!?
21:38
Giroud-perle gav Arsenal spinkel sejr
21:38
Östersund delte med Bilbao og topper gruppen
21:36
FCK - HTTP 404!
21:35
Hjulmand: Der er mange flere unge på vej
21:34
Giroud-perle gav Arsenal spinkel sejr
21:34
Dansk Politik
21:33
FCK sparer tre profiler i Europa League
21:33
SS Lazio - La prima squadra della capitale
21:32
Giroud-perle gav Arsenal spinkel sejr
21:26
FCK - HTTP 404!
21:25
LA LIGA - Jornada 8: ´Set de oro´ del Valencia
21:25
FCK - HTTP 404!
21:24
Hodgson: Handler ikke om én mand
21:24
FCK - HTTP 404!
21:20
Arsenal - Twatford
21:20
FCK - HTTP 404!
21:19
AC Milan - What dælen do we do!?
21:19
FCK - HTTP 404!
21:19