Luk

Skov-assist og Bruun Larsen-mål i pokalsejr

| DFB Pokal | 1 kommentar

Robert Skov og Jacob Bruun Larsen startede begge på bænken i pokalopgøret mod Holstein Kiel, men de endte alligevel med at få en hovedrolle i Hoffenheims 5-1-sejr.

Hoffenheim skulle tirsdag aften forsøge at spille sig videre i den tyske DFB Pokal, da de hjemme på PreZero Arena tog imod Holstein Kiel fra 2. Bundesliga.

Der var derfor lagt op til et danskeropgør, men hvis man havde de danske briller på ved indledningen på kampen, blev man slemt skuffet. 

Robert Skov og Jacob Bruun Larsen startede nemlig ude for værterne, mens Mikkel Kirkeskov var med på bænken for Kiel.

Hoffenheim kunne dog også sagtens klare sig uden den danske duo, da de allerede bragte sig på 1-0 efter tre minutter. Det kan de takke Kiels Johannes van den Bergh for, da han endte med at sende bolden i eget net.

Og det var netop Kiel-spillerne, som var Hoffenheims farligste våben i første halvleg, da hjemmeholdet bragte sig på 2-0 efter en lille halv time af opgøret.

Her modtog Hoffenheims Munas Dabbur bolden i Kiel-feltet og forsøgte at vende rundt på en tallerken. Hauke Wahl kom ham dog i forkøbet og fik clearet bolden med et hårdt skud. 

Wahls store problem var dog, at han sparkede bolden ind i eget net på en eller anden mærkelig måde, og så var værterne foran 2-0 i DFB Pokalen.

Holstein Kiel fik dog skabt nyt liv i kampen efter pausen, da Phil Neumann reducerede kort tid inde i anden halvleg, men det ændrede dog ikke på kampbilledet, da Hoffenheim formåede at lukke opgøret.

Med en halv time igen lykkedes det nemlig Angelo Stiller at gøre det til 3-1, inden Robert Skov blev indskiftet og stemplede ind i opgøret. Han havde nemlig kun været på banen i ni minutter, før Hoffenheim bragte sig på 4-1. 

Efter 72 minutter lykkedes det nemlig danskeren at blive noteret for en assist, da Skov sendte Dabbur fri i dybden med en lang aflevering, og så kunne israeleren banke bolden ind i netmaskerne.

Jacob Bruun Larsen blev også sendt i aktion i slutfasen, og det var en god ide, da danskeren kom på tavlen. 

Her modtog Bruun Larsen bolden i Kiel-feltet, inden han sikkert udplacerede Ioannis Gelios på stregen og scorede Hoffenheims sidste mål i pokalsejren over Holstein Kiel på 5-1.

Hertha Berlin er også videre til næste runde af DFB Pokalen, da de slog Preussen Münster med 3-1, hvor Regionalliga-mandskabet måtte spille med en mand i undertal i anden halvleg.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

Henpou 05:27          
Er det folkeskole-elever der skriver artiklerne på bold.dk?
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december