Luk

Skov er klar til at spille back på landsholdet

| EM | 15 kommentarer
Skov er klar til at spille back på landsholdet
Foto: Getty Images

Infoboks

Danmark - Luxembourg
Venskabskamp (15/10)
NordicBet 1,04 10,50 40,00
Oddset 1,03 10,00 23,00

Robert Skov vil ikke have noget imod at spille venstreback på landsholdet, som han har gjort det på det seneste i Hoffenheim.

I de seneste tre kampe i Hoffenheim har den normale kantspiller Robert Skov spillet venstreback for Bundesliga-mandskabet.

I øjeblikket er Skov samlet med det danske landshold, og han er ikke afvisende over for at spille venstreback i rødt og hvidt.

- Det er ikke min beslutning, men jeg er ikke for fin til at spille venstreback. At spille i Hoffenheim og at spille på landsholdet ser jeg som et stort privilegie, og hvis det er som venstreback, er det helt fint.

- Jeg ser det som en god mulighed, og jeg er åben for at se, hvor det kan rykke mig hen. Hoffenheim er meget tilfreds med mine præstationer på positionen, men det er stadig meget nyt, da det kun er tre kampe, jeg har gjort det nu.

- Vi må se, hvordan det udvikler sig, og i sidste ende er det trænerens beslutning, siger Robert Skov til bold.dk.

Føler du, at du kan udnytte dine offensive kompetencer nok som venstreback?

- Hvis man kigger på de seneste tre kampe, kunne jeg have lavet to mål mod Wolfsburg, hvor jeg havde et skud på undersiden af overliggeren og en stor chance til sidst.

- Mod Gladbach kunne jeg have lavet to assists og et mål, og mod Bayern lavede jeg en assist, så det er jo ikke sådan, at tallene er dårlige.

- Jeg kommer frem til en del farlige situationer, og det er det, det handler om. De har ikke bedt mig om at være en defensiv venstreback, der kun bliver tilbage. 

- De vil gerne have mig i de farlige situationer, og indtil videre er jeg kommet til flere af dem som venstre back, end jeg gjorde som højrekant i de første par kampe, siger Robert Skov med et smil.

23-årige Robert Skov har hidtil spillet seks kampe i Bundesligaen, hvor det er blevet til to oplæg fra danskeren.


Af Martin Schmidt

15 kommentarer

Tropico 14:25          
Alt er bedre end Jens Overbid.
MesutCazorla 14:44          
Stryger er overhovedet ikke dårlig på pladsen.
Tropico 15:44          
Han er da overhovedet heller ikke god. Han bidrager med absolut intet offensivt og hæmmer derved vores mulighed for at score. Dalsgaard er lidt samme historie. Hans tekniske kunnen er simpelthen for dårligt til landsholdet. Mæhle bør få chancen, og ellers er Wass væsentligt bedre langsigtet.
TheGunnerGuy 15:58          
Selvfølgelig har Skov den helt rigtige holdning, ift hans position på banen. Jeg synes dog det vil være synd og skam, hvis han officielt skal være back i hans fodboldkarriere.
FCBayernM 16:02          
Har ikke set ham nok som venstre back til at vurdere om han er god nok defensivt, hvis han er, bring him on.

Stryger har godt styr på defensiven, men bidrager med for lidt offensivt, kunne godt tænke mig at se ham i højre side, da jeg ikke er imponeret over vores højre backs
Indspark med bolden 16:13          
"og ellers er Wass væsentligt bedre langsigtet."

Altså den Wass, der har spillet dårlig hver gang han har fået chancen fra start (både under Morten Olsen & Åge), uanset om det var som offensiv midt eller senest højre back, det er den Wass vi taler om...

EDIT: Og hvad har det iøvrigt med Skov som mulig venstre back at gøre...
Huttelihut92 17:03          
"Altså den Wass, der har spillet dårlig hver gang han har fået chancen fra start (både under Morten Olsen & Åge), uanset om det var som offensiv midt eller senest højre back, det er den Wass vi taler om..."

Enig i at Wass aldrig har været god på backen, men efter hans "comeback" på landsholdet, har han faktisk været rigtig god på den offensive midt.

Landsholdet har pt tre rigtig store udfordringer.
1. Vi mangler dygtige backs, som har internationalt niveau både defensivt og offensivt. Man drømmer sig tilbage til Niclas Jensen, Thomas Helveg og Jan Heintze.
2. Vi mangler i den grad kvalitets angribere. Dolberg er eneste kandidat. Yussuf spiller på et godt niveau, men laver simpelthen ikke mål nok på landsholdet.
3. Hareide! Selvom den offensivt inkompetente Hareide, selvfølgelig ikke kan klandres for manglende materiale til de positioner. Så kan han til gengæld klandres for ikke at få det optimale ud af det materiale han trods alt har til rådighed. Manglen på evner til at få sat en fornuftig, offensiv gameplan sammen og ikke mindst ændrer den undervejs i kampene, er udtalt! At han så lige nu er i gang med at gå den grønne mil, gør det bestemt ikke bedre! Det er så heller ikke hans skyld, men derimod DBU!
Søndag 13. oktober