Luk

Skov fravalgt: Tror han skal vælte verden

| Bundesliga | 20 kommentarer

Infoboks

Bayern München - Hoffenheim
Bundesliga (23/10)
Oddset 1,18 7,50 13,00
bet365 1,16 8,00 13,00

Hoffenheims træner savner større ro fra Robert Skov i kamp. Måske tænker han, at han er nødt til at vælte verden for at spille fra start, siger Sebastian Hoeness.

Robert Skov kæmper for at spille sig ind i startopstillingen i Hoffenheim, og hidtil er det ikke lykkedes danskeren i den nye sæson.

Den 25-årige kantspiller, som ikke længere bliver brugt som wingback, har fået to indhop i de første fem kampe, og Hoffenheims træner begrunder nu fravalget af Skov.

- I kamp har han brug for en smule mere ro. Måske tænker han, at han er nødt til at vælte verden i de minutter, han får, for at spille fra start, siger Sebastian Hoeness ifølge Kicker.

- Han har nu taget den normale vej, hvor han skal vise sig frem via indskiftninger. Jeg synes, han skal fortsætte på den måde til træning.

Robert Skov kom til Hoffenheim fra FC København i 2019 og står noteret for 65 kampe for den tyske klub, hvoraf en del har været som venstre wingback.

Samme position blev Skov afprøvet på i landsholdssammenhæng, men både i Hoffenheim og på landsholdet ser det projekt nu ud til at være endegyldigt droppet.

Ved seneste landsholdssamling var Robert Skov ikke udtaget, hvilket Kasper Hjulmand begrundede med den manglende spilletid i Hoffenheim.


Af Martin Schmidt

20 kommentarer

Malresi 09:08          
Det er jo lige før at der går lidt Jan Kristiansen i den. Sprænger den hjemlige liga og bliver topscorer med nogle fantastiske mål - lander så et godt skifte til Bundesligaen for derefter at falde ud af holdet... hvem ved om Skov ender tilbage i DK igen (helt sikkert ikke i BIF dog)... Men jeg håber at han stepper up og beviser sig i Tyskland.
Equalizer 09:22          
Det er synd han ikke endte et sted hvor han kunne have fortsat samme position som han havde i fck… havde virkelig set et kæmpe potentiale i ham på landsholdet.
JakobFC 09:25          
Andre danske spillere kan tage ved lære af det, der er sket for Skov, som i mine øjne havde lidt for travlt med at komme udenlands og endte med at komme til en klub, som slet ikke ville bruge ham rigtigt. Måske blev han lovet noget andet ved forhandlingerne, men det virkede nu til at Hoffenheim hele tiden havde planer om at bruge ham på wingback, og hvis Skov og var klar over dette så er han selv ansvarlig for den deroute hans karriere har taget. Det er godt at være fleksibel, men man kan også vise noget karakter og insistere på at spille den plads man er bedst på, men det er måske ikke noget danskere er kendt for generelt.

I bagklogskabens lys er det nemt at sige, at han ville have haft bedst af enten at blive i FCK, som på daværende tidspunkt var på vej i CL (røg ud til røde stjerne efter straffespark, men med Robert Skov havde det måske set anderledes ud) hvor han for alvor kunne få et internationalt gennembrud, eller vælge en klub, hvor han kunne træde ind og være én af de øverste i heirakiet med det samme, med en startplads på favoritpositionen. Så kunne han have fortsat sin sindssyge form og bidt sig fast på landsholdet, hvor han også havde fået en flyvende start.

Hele det her wingback projekt var dødt fra starten af, og det har fået hans udvikling til at stagnere fuldstændig. Han kan måske stadig nå at rette op, hvis han kommer til en klub, hvor han igen får tillid og bliver brugt på hans naturlige position. Det kunne være i FCK eller noget Holland/Belgien agtigt.
Socialistens 09:52          
Det er naturligt nok, Skov har et utroligt godt spark og resten er middel suppe.
Socialistens 09:54          
Så kunne han have fortsat sin sindssyge form og bidt sig fast på landsholdet, hvor han også havde fået en flyvende start.
Skov mangler, fart, visioner i spillet og teknik for at spille fast på landsholdet.
Hvis han var god nok, ville de selvfølgelig bruge ham på kanten i Hoffenheim.
a j o o b a 10:01          
" Andre danske spillere kan tage ved lære af det, der er sket for Skov, som i mine øjne havde lidt for travlt med at komme udenlands"

Stod der 65 kampe siden 2019?
BlueAndWhite 10:08          
Fart???
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober