LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Skov Hansen: Moniz afgørende for mit valg

| Superligaen | 1 kommentar
Skov Hansen: Moniz afgørende for mit valg
Foto: Randers FC
Jannik Skov Hansen fortæller, at Ricardo Moniz' tilstedeværelse i Randers FC var afgørende for, at han onsdag underskrev en kontrakt.

Randers FC skrev onsdag kontrakt med Jannik Skov Hansen, som dermed tager et stort skridt fra en tilværelse hos Skovshoved i 2. division til Superliga-fodbold.

Den 25-årige kantspiller har trænet med siden november og har altså gjordet det så godt, at Randers-ledelsen kunne se ham som en fast del af truppen.

- Det er dejligt. Det er altid kedeligt at bruge tid på sådan noget med kontrakter - det er sjovere at spille fodbold, så jeg er glad for at få det på plads, siger Jannik Skov Hansen.

Kantspilleren har en fortid i Brøndby, hvor han nåede at få tre førsteholdskampe, før han rykkede videre til HB Køge. 

- Jeg har gået efter at komme tilbage i Superligaen, og det er lykkedes. Det har hele tiden været et mål, som jeg nu har opnået, siger Skov Hansen, som er glad for at være endt i Randers under Ricardo Moniz' vinger.

- Det er en etableret og stor fodboldklub. Faciliteterne er gode, og så kan jeg godt lide den måde, træneren arbejder på - det er nok det, der tiltaler mig mest ved det.

- Han er en spøjs type, som gerne vil gå sine egne veje. Han minder mig meget om Henrik Pedersen, som jeg havde i HB Køge. De har lidt den samme fodboldfilosofi og vindermentalitet. Det er noget, jeg rigtig godt kan lide.

- Det har helt sikkert været afgørende for mit valg, at det er Ricardo, der er her, siger Jannik Skov Hansen.

Det er efterhånden fire og et halvt år siden, Jannik Skov Hansen forlod Brøndby og Superligaen. Nu skal han med Moniz' hjælp etablere sig i landets bedste række.

- Vi har snakket om, at jeg selvfølgelig lige skal ind i det, men vi arbejder på, at jeg skal blive etableret Superliga-spiller. Jeg kan heller ikke forestille mig, at Randers ønsker sig noget anderledes - så ville det i hvert fald være en dårlig investering, siger han.

Jannik Skov Hansen skrev under på en kontrakt, der gør ham til Randers-spiller frem til sommeren 2019.

nicolai@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

Morrissey 15:03          
Mon ikke at det afgørende valg, når alt kommer til alt, at han går fra 2. Division til Superliga bold...Jeg tror det.
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar