Luk

Skov O. og co. slog Roma på elegant scoring

| Serie A | 9 kommentarer

Infoboks

Bologna - Roma 1-0
Serie A
35' 1-0 Mattias Svanberg

En elegant indersideafslutning af Mattias Svanberg var nok til at sikre Bologna en 1-0-sejr over AS Roma i en Serie A-kamp, hvor Andreas Skov Olsen spillede 80 minutter. 

For første gang siden 26. september startede Andreas Skov Olsen inde for Bologna, der onsdag aften fik besøg af AS Roma.

Den danske spiller startede på den uvante højre wingback, som cheftræner Sinisa Mihajlovic har bebudet, at Skov Olsen skal lære.

Her fra kunne han se gæsterne komme til den første chance, da Rick Karsdorp sendte et indlæg ind i panden på Tammy Abraham, der headede snert forbi efter 19 minutters spil.

Godt og vel et kvarter senere var det i stedet Bologna, der bragte sig i front.

Svenske Mattias Svanberg modtog bolden nogle meter udenfor feltet, hvor han dæmpede bolden og sparkede den fladt over i det højre hjørne med en hård, kontrolleret inderside. Flot sparket ind.

Tre minutter før pausen var Abraham ved at bringe balance i regnskabet, da et fladt indlæg blev rettet hen til ham tæt under mål.

Han strakte sig frem og fik vippet bolden i en blød bue over Bologna-keeperen, der sprang baglæns og fik slået kuglen væk fra mål, hvorefter hjemmeholdets forsvar fik sparket væk.

Dermed gik de to hold til pause med stillingen 1-0 til Skov Olsen og co.

Efter pausen skulle vi vente længe på de store chancer, men de kom hen mod kampens afslutning, hvor Roma jagtede en udligning.

Henrikh Mkhitaryan modtog bolden på kanten af feltet, men fik ikke placeret sin afslutning yderligt nok i det 72. minut, mens Abraham krøllede et frispark tæt forbi den venstre stolpe tre minutter senere.

Ti minutter senere fik den engelske Roma-angriber en ny mulighed, da han modtog bolden i feltet, men Lukasz Skorupski reddede den flade afslutning til venstre.

Dermed blev det til en 1-0-sejr til Bologna i en kamp, hvor Andreas Skov Olsen blev udskiftet i det 80. minut.

Sejren sender Bologna på ottendepladsen med 24 point, mens Roma er nummer fem med 25 point. 


Af Andreas Roesen

9 kommentarer

grumblesnake 20:55          
Han gjorde faktisk fint som wingback og så kommer han også til afslutninger, så i mangel af bedre er det nok en god mulighed for at få mere spilletid indtil han finder en anden løsning.
Det gør dog ondt at se det vildskud han kommer med mod slutningen. For det er desværre lidt historien om hans tid i Bologna, at han meget sjældent har vist sin fine sparketeknik i Serie A.
Saviola7 21:24          
Skov Olsen spillede en hæderlig kamp.
Men som Bologna fan, og en som ser alle kampene, synes jeg ærligt talt at Skov Olsen er lidt for hyped på de danske breddegrader.

Han har stadig mange "børnefejl" i sit spil og han burde efterhånden have en alder, samt erfaring, hvor at disse fejl ikke burde forekomme så ofte.
Interforlivet 21:40          
@Saviola7: Jeg kunne ikke være mere enig. Skov Olsen har utvivlsomt de tekniske færdigheder til at begå sig på elite-niveau. Men det fornødne mind-set, det har han altså ikke endnu.
JesusChrist 22:32          
Kunne det hænge sammen med, at hans træner ikke giver ham samme tiltro som vores kære landstræner gør? Samt at han ikke får kontinuerligt med spilletid, samt bliver spillet ude af position?

Og at der spilles i et system der ikke tilgodeser hans kompetencer selvfølgelig?

Når det så er sagt, så tror jeg bare at den italienske liga var et dårligt match for ham, qua hans spillestil. Ligesom jeg mener det er tilfældet med Dams og Mæhle i øvrigt
FodboldFest 23:57          
"Her fra kunne han se.."

Damn, nu også denne frase selvom det drejer sig om en dansker på banen, ikke engang en bænkplads kræves længere?

Nå, men ang. fodbolden: ASO er sgu´ skarp, ok, han var træt da han blev skiftet ud, derfor kom der et par fejl, men hans teknik er altså grundlæggende set klasse, og han er virkelig farlig. Mihailoen må da også være enig, mon ikke ASO får flere startpladser fremover?

Ja, han klarer opgaven med at dække op fint, men han løber godt nok nogle meter, håber stadig han finder et mere egnet hold.
FodboldFest 00:02          
Han har stadig mange "børnefejl" i sit spil...
Nej, det har han altså ikke.
JUXTAPOZ 12:52          
Skov Olsen skal se at komme væk fra den klub. Hans udvikling ville have langt bedre af en lidt mindre klub i Belgien, Holland eller Frankrig - selv Championship ville gøre ham bedre end en fattig italiensk klub.
Mandag 17. januar