Luk

Skov og Bruun Larsen skiftet ind i EL-triumf

| Europa League | 0 kommentarer

Jacob Bruun Larsen og Robert Skov kom på banen fra bænken i Hoffenheims 2-0-sejr over Røde Stjerne i Europa League-gruppespillet. 

Bundesliga-klubben Hoffenheim holdt torsdag aften sine to danskere, Robert Skov og Jacob Bruun Larsen, på bænken fra kampens start, da man i Europa League tog imod Røde Stjerne.

Fra kampens start var Hoffenheim dominerende på bolden, og man fik i løbet af første halvleg skabt en række chancer, men det blev sjældent helt farligt for de blåklædte Bundesliga-spillere.

Det gjorde det heller ikke for Røde Stjerne, som ikke lykkedes med at ramme målet i hele første halvleg, men det skyldtes blandt andet lige inden pausen, at Aleksandar Katai fik sit skud blokeret i en udmærket situation.

Hoffenheim bød sig også til kort før pausefløjt, da Munas Dabbur blev afvist af stolpen.

Efter pausen fik Røde Stjerne bolden i rusen, men målet blev underkendt, og så kunne Hoffenheim begynde at snuppe overtaget helt.

Man skiftede to mand i pausen, men ingen af danskerne kom på banen. Udskiftningerne gav dog lidt effekt og tidligt var Hoffenheim ved at bringe sig foran ved Dabbur igen, men hans skud blev snuppet.

Føringen kom dog efter 64 minutter, da et fladt indlæg havnede hos Christoph Baumgartner, og han bragede til den og sendte Hoffenheim på 1-0 med et smukt angriber-mål.

Med 12 minutter igen kom Bruun Larsen på banen og fik altså chancen for at vise sig frem.

Hoffenheim dominerede igennem anden halvleg, og holdt sine gæster fra muligheder. Mod slutningen blev Robert Skov også skiftet ind, og han var med til at kunne fejre endnu en scoring.

Dabbur fik endelig scoret, da han blev spillet dybt i feltet, og så kunne han frækt stikke en stiv tå på og sparke Hoffenheims 2-0-sejr hjem.

I den anden kamp i gruppen vandt Liberec 1-0 over Gent.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 1. december
Mandag 30. november