Luk

Skov og co. stoppede flot Wolfsburg-stime

| Bundesliga | 2 kommentarer

Robert Skov fik det sidste kvarter på banen, da Hoffenheim lørdag vandt 2-1 over Wolfsburg, som dermed tabte for første gang i ti Bundesliga-kampe.

Wolfsburg har været forrygende kørende i Bundesligaen på det seneste, men tidligere på ugen blev det til et 0-2-nederlag mod Leipzig i pokalen.

Derfor jagtede Wolfsburg trods ni ligakampe i træk uden nederlag en form for oprejsning i lørdagens udekamp mod Hoffenheim, der havde skadesplagede Robert Skov på bænken fra start.

Hoffenheim har hidtil haft en skuffende sæson, men det startede glimrende for værterne, der kom foran allerede efter otte minutter på et fornemt mål af Christoph Baumgartner, der netop har forlænget sin kontrakt til 2025.

Wolfsburg fik dog bragt balance i regnskabet midtvejs i første halvleg, hvor den hollandske frontløber Wout Weghorst styrede 1-1-målet i kassen.

Weghorst kom til yderligere en stor chance kort efter, men manglede det sidste, og derfor var det i stedet Hoffenheim, der kunne gå til pause med en føring.

I det 41. minut dukkede Andrej Kramaric nemlig op og sendte hjemmeholdet på 2-1, hvilket altså var stillingen efter de første 45 minutter, som Wolfsburg ellers havde siddet mest på.

Wolfsburg øgede trykket efter pausen i jagten på en udligning, og Renato Steffen var ikke langt fra efter en times spil.

Gæsterne blev ved med at skabe fine muligheder, men ind ville bolden ikke, og da Paulo Otavio i overtiden blev smidt ud, kunne Hoffenheim køre sejren i land med en mand i overtal.

Robert Skov kom ind efter 77 minutter i 2-1-sejren, der ikke ændrer på, at Hoffenheim er på tiendepladsen, mens Wolfsburg er treer i Bundesligaen.

En anden dansker i form af Mads Valentin Pedersen spillede hele kampen, da Augsburg tabte 1-2 ude mod Hertha Berlin.


Af Martin Schmidt
Fredag 16. april