Luk

Skov og Hoffenheim bankede belgiske Gent

| Europa League | 1 kommentar

Hoffenheim vandt overbevisende med 4-1 på udebane mod Gent i Europa League torsdag aften.

I Gruppe L skulle Robert Skov og Hoffenheim på besøg hos belgiske Gent.

Hoffenheim slog Røde Stjerne i første runde, mens Gent tabte til Slovan Liberec.

Gent fik mulighed for en overraskende føring efter fjorten minutter, da de fik tilkendt et straffespark, men Roman Yaremchuk brændte for værterne.

I stedet var det Hoffenheim, der kom foran, da de efter 36 minutter også fik et straffespark. Ishak Belfodil var skarpere fra pletten, og så stod det 1-0 til gæsterne, hvilket holdt til pausen.

I anden halvleg udbyggede Hoffenheim hurtigt sin føring, da Florian Grillitsch sparkede et fladt indlæg fra Ihlas Bebou i kassen.

Efter 72 minutter lukkede Mijat Gacinovic kampen på smukkeste vis, da han fik fat i en løs bold på kanten af feltet, som han på sin førsteberøring sparkede i en flot bue over målmanden og ind i det lange hjørne. 3-0 til Hoffenheim med lidt under tyve minutter igen.

I overtiden faldt endnu to mål, da Gent først fik pyntet lidt på resultatet med en reducering til 3-1, før Hoffenheim bankede det sidste søm i kisten med et 4-1-mål.

Flere mål kom der ikke i kampen, og Hoffenheim sætter sig derfor med 4-1-sejren sikkert på gruppens førsteplads med seks point i to kampe.

Røde Stjerne – Slovan Liberec

Gruppens anden kamp stod imellem Røde Stjerne og Slovan Liberec, og her fik vi noget af et målshow.

El Fardou Ben sørgede i første halvleg for en tomålsføring til Røde Stjerne, da han scorede to gange i indledningen, før Jan Matousek reducerede kort før pausen.

I anden havleg gjorde Røde Stjerne dog kort proces, og da kampuret rundede 70 minutter, havde hjemmeholdet scoret tre gange mere, så det nu stod 5-1.

Der kom ikke flere mål i kampen. Resultatet betyder, at Røde Stjerne går forbi Slovan Liberec i Gruppe L og indtager andenpladsen efter Hoffenheim. 


Af Jonas Nielsen

1 kommentar

DerErKunEnKlubPåAmar 21:16          
Skov højre back? Han får da prøvet lidt af hvert
Mandag 30. november