Luk

Skov og Hoffenheim sejrede efter VAR-drama

| Bundesliga | 6 kommentarer

En straffesparksscoring til allersidst gjorde, at Hoffenheim og Robert Skov kunne rejse fra Köln med en 2-1-sejr. 

Hoffenheim og Robert Skov har vundet fire kampe i streg, og den stime skulle de fredag aften forsøge at udbygge, da de gæstede Köln.  

Robert Skov måtte efter en halv time modtage et gult kort, da han lavede et benspænd.  

Generelt var det en jævnbyrdig kamp, men det var Köln, der var mest effektive i første halvleg. Det viste Jhon Cordoba, der ti minutter før pausefløjt modtog bolden på kanten af feltet. Med en resolut flad afslutning røg bolden i mål i en situation, hvor Hoffenheim-keeperen ikke så alt for god ud. 

Det tvang Hoffenheim frem i anden halvleg, og der skulle blot gå tre minutter, før Sargis Adamayan kom først  på et indlæg og bragte balance i tingene.  

Herefter bølgede kampen frem og tilbage uden at et af holdene dominerede synderligt.  

Robert Skov scorede i sidste Bundesliga-runde, da han sendte en kraftfuld frisparksraket af mod Paderborn.  

I kampen mod Köln fik Skov et frispark fra en lignende position, men bolden røg i målmandens handsker.  

Som kampen skred fem, lavede Hoffenheim-træner Alfred Schreuder taktiske ændringer, der gjorde, at Robert Skov kom længere frem på banen end udgangspunktet som venstre-wingback.  

Systemændringen gjorde dog ikke det store chancemæssigt i en kamp, der i slutfasen duftede af uafgjort.  

Men så skete der noget i de døende sekunder. Efter at have set VAR-igennem dømte dommeren straffespark, som Jurgen Locadia fik til at opgave at sparke. Han scorede, hvilket blev kampens sidste scoring til stor Hoffenheim-jubel og stor Köln-frustration. 
 


Af Kristian K. Jørgensen

6 kommentarer

Fapman88 22:30          
klart straffe ja han har svært ved at se ham men det er ingen undskyldning
haraltidret 22:30          
Noget af en dramatisk afslutning på en ellers jævnbyrdig kamp. Men Hoffenheims straffe tilsidst var korrekt dømt. En tung skæbne for et Køln hold der virkelig godt kunne have brugt det ene point idag.
Hennes 22:33          
Det er nu meget underholdende. - Det må jeg give dem. Jeg vil så gerne bidrage til denne underholdning, vi må se om det en dag lykkes. - For det første vil jeg planlægge en tur til Berlin i februar :-)

Hvad end det her, ender med for Köln, så bliver det et billigt grin. - Jeg forventede noget ligende ville ske i 2011/12 - hvor ståle var træner. - Nu ser det altså ud til at ske, som jeg havde forventet. - Kölns spillere skal nok finde noget andet at lave - det er jeg ikke i tvivl om.

God aften.

Jeg husker engang Michael Frontzek sige, "bin ich im falschen film oder was?" det var vidst i 2008 eller 2009. - Der må jeg give ham ret. - Når man befinder sig her, følelses det som om, man befinder sig i et lovløst område - hvor det er den stærke der bestemmer og ikke lov og orden. - Det er sgu et "freak show" jeg er vidne til.
Derfor 22:45          
Hold da op, Hoffenheim har maginalerne med for tiden, men fedt at se dem med helt fremme... Og Skov er fast mand
KM2014 00:13          
Er du fuld Hennes?
Hennes 10:17          
Nej, jeg er skam ikke fuld. - Blot vidne til en voksen baby, der har fået magt.

I nat drømte jeg om, mig selv som en milliardær eller hård kogt kriminel, der kunne "true" presse "fodboldspillerne" - pengene vil de gerne have.

Min drøm gik ud på, at jeg fik et "kunsternavn" - "Hans wurst" - jeg ville få 10 mio kroner om året, være én af dem der altid skulle give et interview efter kampen.

Det eneste, "Hans Wurst" gør, er at blive skiftet ind i det 90. min - og så kommer der tilfældigvis altid det "straffe" - ja, "Hans wurst" er skytten, og fansene er forventningsfulde når jeg går til bolden. - Jeg bygger selvfølgelig en stemning op, trækker det hele lidt, så det er virkelig på et højt spændningsniveau. - JEg går til bolden, giver den en tåhyler - og den går forbi. "tåhyleren" bliver mit "varemærke"

Jeg venter spændt på, at nogen kontakter mig :-)

Jeg bliver aldrig matematisk stærk, men så kan jeg så meget andet. - Så hvis du ikke kan forstå det her, og er stærk på matematik. - Så ved du hvordan jeg har det, når de går amok.

God dag :-)
Torsdag 21. november
Onsdag 20. november