Luk

Skov og Hoffenheim smed sejren mod Frankfurt

| Bundesliga | 1 kommentar

Infoboks

Eintracht Frankfurt - Hoffenheim 2-1
Bundesliga
18' 0-1 Andrej Kramaric
54' 1-1 Daichi Kamada
71' 2-1 Bas Dost

Robert Skov fik 72 minutter, da Hoffenheim satte en 1-0-føring over styr og tabte 2-1 ude over Frankfurt. Jacob Bruun Larsen sad på bænken for Hoffnheim i hele opgøret.

Robert Skov startede inde for Hoffenheim, som lørdag havde chancen for at spille sig op på en midlertidig førsteplads i Bundesligaen.

Det krævede en sejr på udebane mod Frankfurt, som også kunne snige sig op på førstepladsen med de tre point.

Hoffenheim, der havde Robert Skovs danske kollega Jacob Bruun Larsen på bænken, kom bedst fra start i opgøret efter 18 minutter.

Andrej Kramaric fik bolden spillet i fødderne kort inde i feltet, og omringet af fire mand vendte kroaten på en tallerken. 

Fra stående sparkede han med venstrebenet bolden i en blød bue over i det modsatte målhjørne, hvor målmanen ikke havde en chance for at redde forsøget.

Flere mål blev det ikke til at første halvleg, og så kunne gæsterne gå til pause foran med 1-0.

Føringen holdt ikke længe i anden halvleg for Hoffenheim, der efter 54 minutter måtte se gæsternes Bas Dost sende et fladt indlæg til bagerste stolpe, hvor Daichi Kamada fik kastet sig ned i bolden og udlignede til 1-1.

Det skulle blive værre for Robert Skov og Hoffenheim, som efter 71 minutter igen måtte pille bolden ud af eget net.

Daichi Kamada afdriblede flere mand, inden han fandt Andre Silva en meter fra stregen, hvor den portugisiske angriber ikke formåede at sende bolden i målet. 

I stedet kunne han liggende i græsset sende bolden videre til Bas Dost, der en meter fra målet var anderledes sikker og sendte bolden i mål til 2-1.

Efter 79 minutter fik Bas Dost igen sendt bolden i nettet, men linjedommeren vinkede afvisende, da hollænderen korrekt stod i en offside-position, inden han satte foden på sit skudforsøg.

Hoffenheim formåede ikke at svare Frankfurt igen, og så kunne hjemmeholdet juble over en 2-1-sejr og en midlertidig førsteplads.


Af Lasse Rene
Fredag 4. december
Torsdag 3. december