Luk

Skov og Hoffenheim storsejrede mod Bayern

| Bundesliga | 20 kommentarer

Infoboks

Hoffenheim - Bayern München 4-1
Bundesliga
16' 1-0 Ermin Bicakcic
24' 2-0 Munas Dabbur
36' 2-1 Joshua Kimmich
77' 3-1 Andrej Kramaric
90' 4-1 Andrej Kramaric

Hoffenheim og indskiftede Robert Skov vandt med 4-1 over mægtige Bayern München, der startede uden Robert Lewandowski.

Bayern München tog søndag eftermiddag til Hoffenheim med en 8-0-sejr over Schalke i sæsonåbningen og et Super Cup-trofæ efter sejren over Sevilla i bagagen.

Selvtilliden var derfor på plads for gæsterne, der startede uden Robert Lewandowski. Robert Skov og Jacob Bruun Larsen startede begge på Hoffenheims bænk.

Efter blot 16 minutters spil bragte Hoffenheim sig i front, da Ermin Bicakcic hoppede højest i feltet på hjørnesparket og scorede fra kanten af det lille felt.

Otte minutter skulle der gå, før hjemmeholdet bragte sig på 2-0. Munas Dabbur noterede sig for scoringen, efter han alene på en friløber mod Manuel Neuer lobbede bolden køligt over den tyske landsholdsmålmand.

Robert Skov blev skiftet ind efter 39 minutter blot tre minutter efter, at Joshua Kimmich på et langskud havde sørget for en pausestilling på 2-1.

I anden halvleg udviklede kampen sig til en meget lige en af slagsen, og begge hold fik god tid på bolden. Men det var Hoffenheim, der var skarpest foran mål.

Efter 77 minutter scorede Andrej Kramaric til 3-1 på kanten af det lille felt, hvor han uden en markering sparkede bolden sikkert i mål.

I slutminutterne bombarderede Hoffenheim Bayern München med store chancer, og i overtiden lykkedes det dem at score endnu engang, da Manuel Neuer begik straffespark.

Fra ellevemeterpletten scorede Andrej Kramaric sikkert, da han sendte bolden helt op i målhjørnet og sørgede for slutstillingen 4-1 til Hoffenheim.


Af Lasse Rene
Mandag 26. oktober