Luk

Skov og Wilczek kan vinde årets SL-spiller

| Danmark | 13 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Lyngby
Superligaen Grundspil (01/03)
bet365 1,57 3,80 6,00
NordicBet 1,64 4,15 4,90
Oddset 1,60 4,10 5,50
YouBet 1,65 4,15 5,00

Kamil Wilczek og Erik Sviatchenko er oppe mod Carlos Zeca og Robert Skov i kampen om DBU's årets spiller i 3F Superligaen.

DBU uddeler i slutningen af februar en række priser til aktørerne i dansk fodbold, og i kategorien årets spiller i 3F Superligaen i 2019, er to nuværende profiler oppe mod to tidligere.

Robert Skov er således nomineret for et forår, hvor han lavede 12 mål og seks assists i 14 kampe for FC København.

Den nuværende Hoffenheim-spiller er oppe mod sin tidligere holdkammerat, FCK-anfører Carlos Zeca, samt FC Midtjylland-anfører Erik Sviatchenko samt Brøndbys tidligere anfører Kamil Wilczek, der i januar blev solgt til tyrkiske Göztepe.

Skov vandt pris i 2018, og tidligere har også Emiliano Marcondes, Thomas Delaney, Pione Sisto og Andreas Cornelius vundet prisen. Erik Sviatchenko fik den i 2015.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Mikael Blond

13 kommentarer

Cools59971 15:17          
Arg et halvt år kun? Det var stadig en god halv sæson, meeeen det bør ikke være nok til at vinde årets SL spiller - de 3 andre har gjort det super flot i hele året...
JimWendler 15:23          
Den bør gå til Wilczek. Zeca og Sviat har også haft et godt år men Kamil har været outstanding på et middelmådigt brøndby hold. Skov synes jeg ikke bør være med da han jo skiftede i sommers
MadsLeb 15:27          
Skov var involveret i 18 mål i 14 kampe i det halve år han var i Superligaen i 2019.

Wilczek har i 2019 været involveret i 25 mål i 30 kampe.


At sige, at Robert ikke fortjener den fordi han skiftede i sommers er noget vrøvl. Han er den bedste spiller i Superligaen i 2019, som er kriteriet for at vinde den. Ingen steder står der, at årets bedste SL spiller behøver at være der hele året. :-)
Silas20 15:44          
Det skal være Erik Sviatchenko da FCMs forsvar har været helt suverænt. Zeca har også gjort det godt for FCK men Sviat er bare bedst.
Cools59971 15:57          
Mads - prøv nu lidt nuanceret.
For det første har Wilczek i 2019 i superligaen været involveret i 30 mål (mål og assist), hvis du gennemgår alle kampene.

Nej der står ikke at det er en der skal have været der hele året, ellers var han jo ikke nomineret. Men hvem der har markeret sig stærkest som den bedste spiller i 2019 - hele 2019! Selvfølgelig skal det trække ned man ikke har været der i ½ år.
Ellers kunne du teoretisk set ende i en situation hvor en spiller scorede 5 mål og lavede den bedste præstation i superligaens historie i 1 kamp i februar måned, hvorefter vedkommende blev skadet resten af året. Skulle den spiller så vindet årets superligaspiller? Det må jo være nok ift. dit kriterie han har spillet i superligaen og været den bedste spiller... Godt nok kun i en kamp?

Nej, det er en samlet vurdering!
Jeg vil mene det må være tæt mellem Zeca, Wilczek og Sviat. Men efter MIN MENING, bør Skov ikke være i spil til en top3!
Bløde babser 15:57          
Så Brøndbyfans mener Wilczek, FCM fans Svia og FCKerne Zeka eller Skov.

Det selvfølgelig ikke pga tilhørsforhold, men fordi vi alle objektivt mener at vores mand er bedst.

Messi har i øvrigt altid været bedre end Ronaldo....men det knækkede da Ronaldo skiftede til Juve da de Italienske forsvarsspillere er så meget bedre at Messi ikke ville kunne levere der.
Hilsen en Juvefan.
billebums 16:04          
Enig med Cools, at det burde stå mellem Zeca, Wilczek og Sviatchenko. I prioriteret rækkefølge, vel at mærke, selvom jeg ikke mener der er et åbenlyst valg.
Alle tre har været outstanding på hver deres 1/3 af banen.
Torsdag 27. februar