Luk

Skov Olsen assisterede i Bologna-nederlag

| Serie A | 3 kommentarer

Andreas Skov Olsen lavede en assist og Marko Arnautovic scorede sit tredje sæsonmål for Bologna, men det var ikke nok i 2-4-nederlaget til Empoli.

Til søndagens udekamp mod Empoli havde Andreas Skov Olsen fået chancen fra start på den ene kant, hvorfra han skulle forsøge at assistere Marko Arnautovic oppe foran.

Oprykkerne fra Empoli har fået en fin start på tilværelsen i Serie A, og de skabte også problemer for Bologna.

En bold blev lagt ind i feltet efter et minut, hvor Kevin Bonifazi var uheldig at sparke kuglen ind i eget net til 1-0 for Empoli.

Andreas Skov Olsen var med i udligningen kort efter, da han slog et indlæg ind til Musa Barrow, som scorede til 1-1.

Arnautovic havde chancen for at bringe Bologna foran fra pletten, men den østrigske angriber sparkede på stolpen.

I modsatte ende var Empoli mere effektive, da Petar Stojanovic sendte hjemmeholdet på 2-1 før pausen.

I anden halvleg blev det også 3-1, da hjemmeholdet fik tildelt et straffespark, som Nedim Bajrami eksekverede.

Arnautovic kom på tavlen med et kvarter igen til 2-3, men det hjalp ikke meget, fordi Samuele Ricci lukkede kampen til 4-2 for Empoli i overtiden.

Sejren sender Empoli op som nummer 7, mens Bologna er placeret som nummer 10.

Andetsteds tog Sassuolo også en hjemmesejr, da Domenico Berardi blev matchvinder i 1-0-sejren over Salernitana.

Derudover fortsatte Fiorentina deres forrygende sæsonstart. Dusan Vlahovic blev matchvinder fra pletten i udesejren over Udinese.


Af Theis Fischer Brandt

3 kommentarer

Dreamworkz 17:21          
Er der nogen, som følger tæt med i Serie A, der kan fortælle, hvordan Skov Olsen generelt klarer sig?
Lars Bastrup 23:37          
Jeg følger ikke hele Serie A tæt, men jeg følger Bologna, så jeg kan godt svare med ok vægt. Overordnet set klarer Skov Olsen sig vel mellem. Sæsonen er startet meget, som sidste sæson gik: Han er på banen i næsten alle kampe, men han spiller sjældent 90 minutter, men bliver oftest skiftet ind - og ellers ud. Han deler pladsen på højre wing med en af holdets stjerner Orsolini, og træner Mihajlovic vælger næsten uden undtagelse kun at spille med en af dem, selvom de i mine øjne også begge kunne spille centralt eller på hver sin kant - de er sjovt nok begge venstrefodede. Omvendt svarer spilletiden måske meget godt til, hvad Skov Olsen har vist dernede. Statistikkerne viser det meget godt. Der kommer et mål og en assist i ny og næ, men der er ikke konstant levering. Jeg har ikke set alle deres kampe, men det jeg har set, passer fint med statistikkerne. Han spiller ok, forsøger at udfordre, lykkes med det ind i mellem, men han viser sjældent det niveau, som jeg havde håbet, da de købte ham. Skal vi være positive, så er han jo stadigt ung, og jeg synes, at der er en tendens til, at han ligeså stille løfter sit spil. Der er også en tendens til, at han får flere minutter på banen, så forhåbentligt kommer det store gennembrud i år.
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober