Luk

Skov Olsen-debut i kæmpe Bologna-comeback

| Serie A | 4 kommentarer

Bologna var søndag nede med 3-1 i Serie A-udekampen mod Brescia, som dog endte med en 4-3-sejr i Andreas Skov Olsens debut.

Alfredo Donnarumma blev suveræn topscorer i Serie B i den forgangne sæson, og søndag slog han til fra starten, da oprykkerne fra Brescia tog imod Bologna, som havde Andreas Skov Olsen på bænken.

Det blev 1-0 efter ti minutter, da Donnarumma oversteg en forsvarer på bagerste stolpe og headede et indlæg i mål, og igen ti minutter senere slog den 28-årige angriber til, da han fra venstre side kom løbende ind i feltet og krøllede en flad afslutning i kassen til 2-0.

Mattia Bani reducerede til 2-1 for Bologna, som dog måtte gå til pausen nede med to mål, da Andrea Cistana kor tfør pausen gjorde det til 3-1 for oprykkerne.

Dermed var det dog langt fra afgjort, for Daniele Dessena fik kort tid efter pausen en advarsel for film, hans andet gule kort, og så var hjemmeholdet en mand nede. 
Bologna skiftede cirka samtidigt noget offensiv power på banen i form af Federico Santander - ikke Andreas Skov Olsen.

De to ændringer lod til at få stor betydning, for efter 56 minutter kunne Rodrigo Palacio gøre det til 3-2 efter at et indlæg fra tæt hold nærmest ramte ham i løb og sprang over stregen.

Blot et par minutter senere var der også udlignet, da Andrea Poli udnyttede en ripost fra målmanden og satte 3-3 på tavlen for udeholdet.

Brescia kæmpede for at redde det ene point, men ti minutte før tid gik det igen galt i oprykkernes defensiv, og Riccardo Orsolini kunne efter smukt oplæg sætte 4-3 i kassen for Bologna fra en position i feltet.

Andreas Skov Olsen blev skiftet ind til sin debut i det 89. minut og nåede at få et gult kort, inden kampen blev fløjtet af.

Bologna vandt 4-3 og har dermed fået en fin start på sæsonen med syv point i tre kampe. 


Af Thor Carlskov
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober