Luk

Skov Olsen: Føler mig klar til Serie A-debut

| Serie A | 4 kommentarer

Infoboks

Juventus - Bologna
Serie A (19/10)
bet365 1,33 5,00 8,50
NordicBet 1,38 5,05 8,35
Oddset 1,37 5,00 8,00

Andreas Skov Olsen føler sig klar til at bidrage for Bologna, men forsøger samtidig at være tålmodig.

Andreas Skov Olsen har fortsat sin debut for Bologna til gode, men han føler sig klar til sine første minutter.

Skov Olsen har siddet på bænken i sæsonens tre første kampe, to i Serie A og en i pokalen, men han mener, han er klar til at bidrage.

- Jeg føler mig klar og føler ikke, jeg er langt fra, men det er jo desværre ikke mig, der vælger, siger Skov Olsen.

- Jeg håber og tror på, at jeg kommer på banen inden længe, for jeg er meget sulten efter at vise mig frem.

- Vores træner har desværre været syg, så han har ikke været der så meget de seneste uger, så jeg har ikke rigtig kunne vise ham, hvad jeg kan, men jeg må forsøge at være tålmodig.

- Det er ikke sådan, at jeg bare accepterer, at jeg ikke spiller, fordi jeg er ung, men samtidig er det jo sådan, at man skal prøve at være tålmodig, når man ikke er så gammel, for chancen skal nok komme, hvis man bare holder fokus.

- Jeg skal lige finde ordentligt ind på holdet og få nogle relationer til mine holdkammerater, før jeg kan forvente at spille fra start hver gang. 

Tårnhøjt niveau

Mens Andreas Skov Olsen, som nåede at score 22 mål i 41 Superliga-kampe for FC Nordsjælland, føler sig klar til Serie A, forklarer han samtidig, at han skal vænne sig til et nyt niveau.

- Der er ingen tvivl om, at niveauet er tårnhøjt. Niveauet i Superligaen er også højt, men Serie A er bare lige en tand eller to bedre, og det gælder både til træning og i kampe. 

- Der bliver gået mere til den i duellerne, og man skal især være hurtigere på fødderne, hvor det går virkelig stærkt. Det er fedt at være en del af.

Skov Olsens skifte til Bologna faldt på plads i slutningen af juli. Kantspilleren er efterhånden faldet godt til i det italienske.

- Det har været spændende. Der er en masse ting at få styr på – selvfølgelig på banen, men også uden for banen, hvor man skal vænne sig til en ny kultur og et nyt sprog.

- Men jeg synes, at det især her til sidst er begyndt at gå godt. Det tager noget tid, men det går bedre og bedre, og efter den gode kamp for U21-landsholdet er jeg tanket godt op med selvtillid, siger Skov Olsen til bold.dk. 

  

 


Af Mikkel Nøhr
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober