Luk

Skov Olsen: Jeg fik slet ikke nok ud af det

| EM U21 | 0 kommentarer
Skov Olsen: Jeg fik slet ikke nok ud af det
Foto: Getty Images

Andreas Skov Olsen var langt fra tilfreds med sin egen præstation i 2-1-sejren over Nordirland, og U21-profilen vil have sig en snak med landstræneren om sin rolle.

Det danske U21-landshold vandt torsdag aften 2-1 over Nordirland, men det var uden en prangende præstation af profilen Andreas Skov Olsen.

Bologna-angriberen fik ellers en fin start med to succesfulde driblinger, men siden var der langt mellem Skov Olsens aktioner. Den 19-årige angriber var også langt fra tilfreds efter kampen, fortalte han til bold.dk.

- Jeg fik ikke nok ud af det overhovedet, og jeg fik heller ikke nok at arbejde med, synes jeg, fordi de stod tæt. Det var svært at få en mod en-situationer, så jeg fik helt sikkert ikke nok ud af det, fortalte han og fortsatte.

- Albert (Capellas, U21-landstræner, red.) ville gerne have mig helt ude til stregen, og det skal jeg have en snak med ham om, for jeg synes slet ikke, jeg fik nok ud af det.

Efter sine to succesfulde udfordringer i kampens indledning kom U21-profilen i flere hidsige dueller med sin oppasser Lewis Thompson, men det mente Skov Olsen ikke fik indflydelse på præstationen.

- Nej, det synes jeg egentlig ikke. Han trådte mig lidt rundt omkring, men sådan er fodbold, og det var en fed duel, vi havde. 

Danmark fik i anden halvleg store problemer med at komme til chancer, og Nordirland fik udlignet. Til slut blev U21-landsholdet reddet af et forrygende mål af Jens Odgaard, og sejren vækker glæde, selvom præstationen ikke var i top.

- Det var en svær kamp, og de gjorde det godt med det, de kunne. De lå tæt på os, og gjorde det svært for os at få plads og komme ned bag dem. Så en svær kamp, men jeg synes alligevel, det er rigtig fedt at kunne få tre point på en af de dage, der ikke er vores bedste.

Danmark har maksimumpoint efter to spillede kampe, men er nummer to i puljen, der føres af Finland med syv point for tre kampe – Danmark møder Finland på udebane mandag.


Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 16. oktober