Luk

Skov Olsen: Motiveres af Orsolini-konkurrence

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Juventus - Bologna
Serie A (19/10)
bet365 1,33 5,25 9,00
NordicBet 1,34 5,15 9,95
Oddset 1,33 5,10 9,65

Andreas Skov Olsen ser mange ligheder i sit og konkurrenten Riccardo Orsolinis spil. Den 19-årige dansker finder stor motivation i konkurrencen.

Andreas Skov Olsen for tiden i skarp konkurrence med den 22-årige italiener Riccardo Orsolini om spilletiden i Bologna, og det er en svær opgave for den 19-årige dansker.

Orsolini var fast mand for Bologna i sidste sæson, og i denne sæson har den unge italiener fået samtlige Serie A-kampe fra start, mens Skov Olsen er noteret for fire indhop.

Den danske angriber ser flere ligheder i sig selv og Orsolini, som også er en venstrebenet højrekant, og derfor konkurrerer de to på output, mener han. Samtidig er konkurrencen en stor motivation for Skov Olsen, fortæller han til bold.dk.

- Vores spillestile er meget de samme, så det handler lidt om at vise hvem af os, som lykkes med de ting, vi prøver. Han gør det godt, og det er en stor motivation for mig at skulle vippe ham af, siger han og fortsætter.

- Jeg tror selvfølgelig på mig selv, og at det nok skal komme på et tidspunkt. Men han hjælper mig også til at blive meget bedre. Det er sådan det skal være på et hold.

- Jeg kigger også på, hvad han gør, men jeg prøver mest at gøre mit eget spil.

Miljøet i Bologna er et noget andet end den tidligere FC Nordsjælland-spiller har været vant til, og konkurrencen i truppen er hård. Det er til at se flere steder i truppen, men for Skov Olsen er der ingen sure miner i forhold til hans konkurrenter.

- Alle vil jo spille, så man er måske ikke bedste venner med den, der spiller ens position, men for mit vedkommende er det egentlig okay. Jeg kan godt se på andre positioner på holdet, at der ikke bliver snakket meget.

Andreas Skov Olsens fire indhop svarer til lidt over en halvlegs spilletid, og det har Skov Olsen et mål om skal være mere i denne sæson.

- Jeg går helt sikkert efter at spille 100 gange mere end det, jeg gør, lave mål og hjælpe holdet til at komme højere op i tabellen, siger Skov Olsen, der dog ikke har travlt.

- Jeg har jo mål med alt, men her i starten har det været at skulle komme ind i det og falde på plads.

Andreas Skov Olsen er ikke kommet på tavlen i Bologna endnu.


Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober