Luk

Skov Olsen skiftet tidligt ud i Bologna-bet

| Serie A | 12 kommentarer

Infoboks

Sassuolo - Bologna 3-1
Serie A
34' 1-0 Francesco Caputo
68' 2-0 Jeremie Boga
70' 2-1 Riccardo Orsolini
75' 3-1 Francesco Caputo

Danske Andreas Skov Olsen var med fra start, men blev skiftet tidligt ud, da Bologna fredag aften tabte 3-1 til Sassuolo i Serie A.

Bolognas cheftræner Sinisa Mihajlovic havde fundet plads til Andreas Skov Olsen i startopstillingen, da Bologna fredag aften gæstede Sassuolo i Serie A.

Opgøret blev dog ikke en stor succes for Andreas Skov Olsen og Bologna-mandskabet.

Efter lidt mere end en halv times spil kom Sassuolo foran.

Filip Djuricic forsøgte sig med et saksespark i Bolognas felt, men bolden gik ikke i nettet. Den landede i stedet for fødderne af holdkammeraten Francesco Caputo, og han svigtede ikke fra sin position tæt under mål.

1-0 til Sassuolo, som dermed kunne gå til pause med en smal føring.

Andreas Skov Olsen startede også på banen i anden halvleg, men ti minutter efter startfløjtet blev han skiftet ud.

Sinisa Mihajlovic sendte i stedet Nicola Sansone på banen, men han nåede ikke at gøre en forskel, før Sassuolo igen scorede.

Jeremie Boga var alene igennem med Bologna-målmand Lukasz Skorupski, og med et hårdt skud bragte Sassuolo-angriberen sin klub foran med 2-0.

Kort efter fik Bologna dog svaret igen. Riccardo Orsolini er netop blevet udtaget til det italienske landshold for første gang, og det fejrede han med en med en scoring.

Orsolini fik sparket bolden i nettet fra sin position midt i feltet, og så var Bologna igen med i kampen.

Bare fem minutter senere var Francesco Caputo dog på spil igen. Han driblede ind i feltet, og fra en spids vinkel kanonerede han bolden i mål. 3-1 til Sassuolo.

Kort efter fik Bologna bolden i mål, men efter VAR-gennemgang blev scoringen annulleret, og så ventede der en svær opgave for Bologna-mandskabet i kampens slutfase.

Bologna formåede ikke at reducere nederlagets størrelse, og de må derfor rejse fra Sassuolo med et 3-1 nederlag i baggagen.


Af Benjamin Alexander Helbo

12 kommentarer

Nandeyanen 23:03          
Skulle have taget til FCK og have lært en masse defensive pligter af Ståle. Noget Robert Skov blev meget god til og har været med til at hjælpe til en god start hos Hoffenheim.

Det er kun FCK & tildels FCM i nyere tid der har haft succes med at sende spillere videre til udlandet hvor de gør det godt.
jenner4 23:20          
Altså hvis man får et tilbud fra en storklub i Serie A så vælger man sgu da ikke FCK for at lære at forsvare i et norsk 4-4-2. Valgte man det var man sgu da godt tosset.
AndersUlv 23:28          
Hvis han begynder at starte inde nu er det vel fint nok. Men har også tænkt at FCK måske havde været bedre. Mere spilletid og erfaring fra europæiske kampe...
wendelbo 00:15          
jenner4: det der er er nemlig problemet, ja det måske federe at skifte ti Seria A til et bund/midt hold..

men vis det ender i at man ryger af helvede til, lige som Nørregaard, matias jensen, osv.

men i stedet vælger fck, og ender som Zanka, Corner,Jørgensen, Fætter, Ragnar, Verbic, skov, så er det da tydeligt at man lære noget i fck, samtidig med at de spiller i CL eller el hvert år. som altså også giver en hel masse, samtidig med at du lære hvordan du lever prof, du lære en masse dyder der gør du faktisk er rustet til at tage til Italien, england, Holland, osv og klare dig fra dag et !
Batistuta4ever 00:37          
Han sku havde taget til Holland.
Stagger Lee 02:21          
Skulle have taget til FCK og have lært en masse defensive pligter af Ståle. Noget Robert Skov blev meget god til og har været med til at hjælpe til en god start hos Hoffenheim.

Det er kun FCK & tildels FCM i nyere tid der har haft succes med at sende spillere videre til udlandet hvor de gør det godt.


Det var da godt nok noget af en gang pis at lukke ud. Og så oven i købet bruge Skov som eksempel. Han har været i FCK i halvanden år. Hvis nogen har gjort ham klar til udlandet, så er det SIF.

Lad os nu se, hvor Skov Olsen er om et par år.
Onsdag 13. november