Luk

Skov som back: Hareide er ikke afvisende

| EM | 9 kommentarer

Infoboks

Hertha Berlin - Hoffenheim
Bundesliga (26/10)
bet365 2,10 3,60 3,25
NordicBet 2,20 3,60 3,15
Oddset 2,15 3,60 3,15

Landstræner Åge Hareide er ikke afvisende over for idéen om at bruge Robert Skov som venstreback, ligesom det er tilfældet i Hoffenheim.

Vi kender Robert Skov som en type, der huserer på højrekanten, hvorfra han kan trække ind i banken og løsne det massive hug, der gemmer sig i venstreskøjten – men vi skal måske begynde at vænne os til noget andet.

I sin nye klub Hoffenheim har den tidligere Silkeborg IF- og FC København-spiller på det seneste vist sig frem som venstreback, og det er gået udmærket.

Mod Wolfsburg kom han frem til en afslutning, som var centimeter fra at stryge i kassen, mens han i weekendens sejr over Bayern München lagde op til det afgørende 2-1-mål.

Nu er han landet i landsholdslejren, hvor han er udtaget som højrekant – men landstræner Åge Hareide er ikke afvisende over for tanken om Robert Skov på venstreback, siger han til DR Sporten.

- Det kan han godt (være en mulighed på venstre back, red.). Robert har jo næsten altid spillet i højre side, både i Silkeborg og i FCK, hvor han kunne komme ind med sin venstrefod og være både midtbanespiller og angriber med gode afslutninger udefra.

- Så vi må kigge lidt nærmere på ham, men han kan også være en joker, hvis vi skal spille ekstra offensivt for at opnå et resultat. Så vi kan have Robert til venstre og spille med tre mand bagerst i forsvaret, siger Åge Hareide til DR Sporten.

Lørdag kan han få landsholdsminutter i stængerne, når Danmark møder Schweiz i Telia Parken.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

Helium 13:37          
Kan sagtens vaere Skov er en mulighed, det maa tiden vise. Men det er vel snart i et helt aarti at det danske landshold ikke har haft en naturlig VB som har spillet kontinuerligt. Helt ufatteligt.
Toon Toon! 14:09          
Er han ikke wing back i Hoffenheim? Der er vel ret stor forskel på det og så at være back i et 4-mandsforsvar?
DJ89 14:39          
Toon Toon, han siger jo også at han er en mulighed på en venstre wing-back ;)
(så vi kan have Robert til venstre og 3 mand bagerst i forsvaret)
mansemand 14:55          
Hallo ! ....Åge er du der.
Vi har en skolet venstre back i Birmingham som er første mand på holdkortet der og var det også i Union Berlin..
Lars91 15:33          
Birmingham... Union Berlin... ja han må da være selvskrevet! dumme landstræner!
Indspark med bolden 15:58          
Igen igen, det er ikke min oplevelse, at landsholdet ligefrem mangler en venstre back, vi har en fast Serie A spiller, der spiller den position, og ja han er højrefodet, og det kan man så diskutere for og imod så tosset man vil, men defensivt er det bestemt ikke en svaghed, så det er ikke vore største problem...

Hvad med en wing, der rent faktisk laver en del mål, kunne det ikke være rart?
Al ære og respekt for dem der har spillet, der indtil nu, vi har jo simpelthen ikke så mange at vælge imellem, men i SKov kunne vi muligvis få en wing, der rent faktisk laver en del mål, mere end vi har været vant til, er det ikke gerne det vi vil?

Offensive spillere, der score mål?
MGPsamba 20:18          
mangler vi virkelig en helt og aldeles uprøvet back på landsholdet?!! Jeg synes der burde være mange alternativer før Robert Skov. Mange.
Mandag 21. oktober