LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Skov: Tror dybt seriøst at vi kan vinde U21-EM

| EM U21 | 13 kommentarer
Robert Skov: Jeg ved, hvem jeg er, og hvad jeg står for
Highlights: U21-landsholdet blev kørt over af sprudlende spanske stjerneskud
Mayoral fuldender hattrick og skyder Danmark yderligere i sænk
Spanien udbygger føringen kort før pausen
Danmark i problemer: Ungt spansk stjerneskud scorer to mål på få minutter
Drømmestart til de danske drenge: U21-landsholdet er foran mod Spanien
Skov: Tror dybt seriøst at vi kan vinde U21-EM
Foto: Anders Kjærbye, dbufoto.dk

Infoboks

FC Nordsjælland - FC København
Superligaen Mesterskabsspil (22/04)
bet365 3,40 3,60 2,05
NordicBet 3,40 3,65 2,08
Oddset 3,40 3,60 2,10
Robert Skov siger til DR Sporten, at han oprigtigt tror på, at Danmark kan gå hele vejen og vinde EM-slutrunden for U21-landshold til sommer.

Robert Skov har med syv scoringer og tre assists spillet en meget vigtig rolle i det danske U21-landsholds kvalifikation til næste sommers EM-slutrunde i Italien og San Marino.

Her skal danskerne kæmpe med 11 af de bedste europæiske landshold, og hvis man spørger FC København-spilleren, så kan han og holdkammeraterne stå med medaljer til sidst.

- Vi har et rigtig godt hold og kan drive det langt. Jeg tror oprigtigt på, at vi har en chance for at vinde. Det mener jeg dybt seriøst med det hold, vi har. Det ville være exceptionelt at være en del af, siger Robert Skov til DR Sporten.

Indtil videre har Spanien, Frankrig, England, Serbien, Tyskland, Kroatien, Belgien, Rumænien og Italien kvalificeret sig.

Grækenland og Østrig kæmper i den ene playoff-kamp om en plads i turneringen, mens Polen og Portugal kæmper i den anden.

Der trækkes lod til EM-slutrunden den 23. november.


Stream FC Nordsjælland – FC København på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

13 kommentarer

CCDK 10:25          
Ja hvorfor ikke? Man skal i hvert fald starte med at tro på det. Jeg mener klart der er større favoritter men det var der også det år Sverige vandt. Alt held og lykke med det håber de kan.
29 Corleone 10:50          
Kære bold.dk, jeg ved ikke rigtig hvor jeg kan sende ros eller kritik, så jeg gør det igennem denne tråd da den er en af mange relevante artikler der har et forbedringspotentialle. Artiklen er om U21 og indeholder kommentar fra Skov. Så inkludere i et billede af Fisher og om FCK. Hvis ikke i har et billede der er relevant, hvilket jeg nu tror i har, så undlad at inkludere et billede i artikelen. Ellers tusind tak for de fine gratis opdateringer. Besøger jer hver dag...:-)
TheGunnerGuy 12:22          
Hvis du trykker på pilen til venstre for billedet, så får du det billede du så gerne vil have.
turbocharlie666 12:34          
Nej Skov vi kommer ikke engang tæt på, sådan er det ved hver U-xx slutrunde, vi spiller pisse godt under kvalifikationen og kan så intet til slutrunden, oftest nok, fordi det kun er de bedste hold vi der møder.
žarulja 13:38          
...med mindre at vi har lært noget fra de foregående slutspil. På papiret kan vi stille en særdeles stærk trup - især hvis K.Dolberg og Andreas Christensen tilknyttes, men et er potentiale noget andet er udførelsen. Jeg tror, at det er vigtigst for de unge gutter og deres træner i første omgang bare at fokusere på en kamp af gangen, og hvis man så skulle gå hen og komme i finalen, så kan vi begynde at snakke om, hvor vidt vi kan vinde u21-EM. Indtil da skal de bare forsøge at komme så langt som muligt i turneringen.
edouar 13:38          
øøhh kom vi ikke i semifinalen sidste gang??
highsven 14:48          
jo, og så troede vi at vi var i finalen, Sverige bare en walkover.... og vi spillede absolut ikke godt under turneringen...
Fredag 19. april