Luk

Skovser-boss: Kæmpe præstation af spillerne

| 2. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Skovshoved-træner Claus Larsen letter på hatten for sine spillere, som er tæt på overlevelse fra 2. division med to runder tilbage.

Skovshoved lignede længe et hold på vej mod Danmarksserien, men efter et godt 2020 kan klubben onsdag sikre sig en ny sæson i 2. division.

Her kommer Dalum på besøg, og før de to sidste runder har Skovshoved fire point ned til stregen, og lykkes mission, tager cheftræner Claus Larsen hatten af for sine spillere.

- Jeg må bare rose spillerne for det, de har vist her i foråret.  Det har været en kæmpe præstation af dem, at vi har rykket os så meget, efter det så sort ud.

- Vi var meget langt fra på et tidspunkt, men hentede så 13 point i fem kampe, hvilket har bragt os i en rigtig god situation, siger Larsen til bold.dk.

- Vi skal selvfølgelig have gjort tingene færdigt, før vi kan tillade os at fejre noget, men det ændrer ikke på, at vi har præsteret på et imponerende niveau her i foråret.

- Det vil være meget stort for en klub af vores størrelse at kunne tage en sæson mere i 2. division. 

Skovshoveds modstander fra Dalum har ikke mere på spil i denne sæson, og derfor forventer Claus Larsen, at hans mandskab sætter sig på begivenhederne. 

- Det taler selvfølgelig en smule for vores chancer, at Dalum ikke har noget at spille for, og man skal kunne se i kampen, at vi selv har alt på spil. 

- Dalum er et godt hold, men jeg forventer at kunne se på mine spillere, at det er os, der har noget at spille for, siger Larsen. 

Samtidig med Skovshoveds kamp mod Dalum, spiller bundholdene Ringkøbing og Vejgaard ude mod henholdsvis FA 2000 og B93, og taber de to klubber opgørene, er Skovshoved sikret overlevelse.


Af Mikkel Nøhr
Søndag 12. juli