Luk

Skuffet ACH-chef: Ikke et point vi er stolte af

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - OB 1-1
Superligaen Nedrykningsspil
33' 1-0 Louka Prip
90' 1-1 Issam Jebali

AC Horsens smed en drønvigtig sejr mod OB, og derfor var cheftræner Jens Berthel Askou ikke stolt over, at bundproppen fik et point søndag.

AC Horsens var længe på vej mod en uhyre vigtig sejr over OB i nedrykningsspillet, men i det 90. minut udlignede OB's Issam Jebali til 1-1.

Således måtte ACH gå fra banen med et point i stedet for tre, og derfor har Horsens nu 11 point op over nedrykningsstregen, inden Vejle og Lyngby mødes tirsdag.

Cheftræner Jens Berthel Askou var efter kampen skuffet over at have smidt sejren, for det kan mærkes i nedrykningskampen.

- Det er ikke slut endnu, men vi kan godt mærke betydningen af at vinde fodboldkampe og af at smide pointene, når vi ellers har dem i hånden. Så af den grund er det ikke et point, vi er glade eller stolte over lige nu, siger han til bold.dk og tilføjer, at han ikke har udset sig særlige hold at hente i nedrykningsspillet:

- Vi skal have fat i SønderjyskE i næste uge, så er det Lyngby og nu har vi haft godt fat i OB. Vi må se, hvem der ender med at sætte point til, så vi kan hente dem og få fat i dem. Det er sådan set ligegyldigt, hvem det er. Vi tager en modstander ad gangen.

Han understreger, at Horsens fortsat tror på overlevelse:

- Vi bevarer troen, gejsten og modet og leverer man gode præstationer over tid, så er det fordi man udvikler sig. Vi har leveret flere gode præstationer i træk, end der har været dårlige, og det giver tro på, at vi er på vej et godt sted hen.

Blændende første halvleg

Jens Berthel Askou var altså særdeles godt tilfreds med indsatsens i søndagens 1-1-kamp med undtagelse af situationen, hvor OB scorede.

- Jeg var stort set tilfreds med alting indtil bolden lå inde i kassen. Jeg synes, vi spillede en blændende første halvleg, hvor vi var over OB og stressede dem i vores pres, gik højt på dem og tog godt fat i bolden. Vi havde flere gode angrebsseksvenser og forsvarede godt samtidigt, siger han og tilføjer:

- Vi vidste godt, de ville komme bedre og anderledes ud til anden halvleg, men det var stadigvæk noget, vi havde kontrol over. Vi kunne have håbet, vi havde lukket kampen på en af vores chancer til 2-0, og det er der, vi skal blive dygtigere.

- Vi skal ikke bruge fem, seks, syv eller otte chancer for at score vores mål.

AC Horsens er med afstand det hold, som har scoret færrest gange i sæsonen. Det er blevet til 16 mål i 23 kampe.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 20. april