Luk

Skuffet Arteta efter nedtur: De er fantastiske

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Arsenal - Manchester City 0-1
Premier League
2' 0-1 Raheem Sterling

Arsenal led søndag aften et nederlag til Manchester City, og det er klubbens manager, Mikel Arteta, skuffet over. Han indrømmer dog, at City er et fantastisk hold. 

Det blev heller ikke Arsenal, der skulle sætte en stopper for Manchester Citys flotte stime i Premier League, og derfor buldrer Manchester-klubben fortsat derudaf.

Arsenal kom hurtigt bagud i søndagens opgør, og det ærgrer klubbens manager, Mikel Arteta, da London-mandskabet gjorde det godt. Det er bare svært, når man står over for et fantastisk hold.

Det udtaler Arteta ifølge BBC Sport.

- At indkassere et tidligt mål gjorde, at de fik, hvad de ville. Efterfølgende gjorde vi det rigtigt godt og skabte nogle gode muligheder, fortalte Mikel Arteta ifølge BBC Sport og fortsatte.

- De er et fantastisk hold. Jeg synes, at vi klarede det godt, men for mig betyder det intet. Vi forberedte os på at vinde kampen, så jeg er skuffet over, at vi ikke får noget med fra opgøret.

Arsenal-spillerne kan dog hurtigt vende tilbage på vinderkurs, da de på torsdag skal spille returopgør mod Benfica i Europa League. Første kamp mellem de to mandskaber endte med en uafgjort.


Af Raymund Nelausen
Fredag 26. februar
Torsdag 25. februar