Luk

Skuffet Bo H: Mange ting der skal ændres

| Superligaen | 17 kommentarer
Slagen Bo H.: Målmandens skyld vi ikke taber større
Dybt imponerende: FCN smadrer Horsens - se alle målene her
Det unge kuld buldrer videre: Nordsjælland udspiller Horsens
Bo Henriksen sparket ned til træning: Jeg var ved at sælge ham - se det sjove interview her
Ikke skyggen af offside: FCN snydt for 2-0-kasse i Horsens - se det her
Skuffet Bo H: Mange ting der skal ændres
Foto: Getty Images

AC Horsens-manager Bo Henriksen medgiver, at mange ting skal ændres efter 0-3-nederlaget mod FC Nordsjælland.

AC Horsens tabte 0-3 til FC Nordsjælland og havde det generelt svært mod et ungt Farum-mandskab.

AC Horsens-manager Bo Henriksen medgiver, at mange ting skal ændres.

- Vi var stort set bagefter i alt, hvad vi lavede. FC Nordsjælland gjorde det godt, det skal de have. De var dygtige til at straffe os på omstillinger, og det var vi ikke dygtige nok til at løse i dag, siger Henriksen til TV3 MAX.

- Der er mange ting, der skal ændres og forbedres, og som skal gøres markant anderledes, hvis vi skal vinde fodboldkampe. For hvis vi spiller sådan her, bliver det svært.

Bo Henriksen sagde videre, at løsningen ikke nødvendigvis er at hente nye spillere ind.

Stream Brøndby IF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

17 kommentarer

biglas43 16:09          
Alene den sætning at han ikke mener løsningen er nye spillere, er nok til at jeg giver ham ret, det er nok nærmere en ny træner med mod og madshjerte der er brug for.
irtysh 16:12          
Han kan sqtte råbe dem op.
Antikeglen 16:21          
Alene det at han sætter samme forsvar som mod AaB i den sidste træningskamp, hvor de kunne have tabt med 7-0, og ikke skabte en chance, viser at han ikke kan udvikle holdet mere.Farvel Bo
Jensen99 16:21          
Der skal da netop nye spillere til minimum forsvaret. Virker som om BH er totalt handlingslammet efter fadæsekøbet af Junker. Her mener jeg fafæsen skal bedømmes ud fra prisen. Junker ok bare ingen målscorer og får intet ud af det. Og få så en konkurrent til Hallur Hansson. Nu har han intet vist i hele 2019.
Blokvogn 16:21          
Bo vågn op, du må da kunne se det samme som os fan, send nu Quist ud på bænken og Hallur ned på midtbanen, køb en forsvarsspiller og en angriber og så beder vi alle om mirakler, det vi så Idag og forøvrigt i hele 2019 har været rædselsfuldt, nerverne holder ikke mere, please vågn op.
haraltidret 16:32          
Horsens så ganske forfærdelige ud idag. FCN skabte chancer efter behag og burde have vundet betydeligt større end de 3-0 det endte med.
John1234 16:43          
Tegn med Tsiembe som har fået kontrakt ophævet i Skotland. Hvis det ikke lykkes også at tilknytte Reese frFCM så op med pungen og køb. Brug nogle af de millioner derer rullet ind efter salget af Joro et, ddter bedre at satse 5 Io end at tabe op til 15 mio på en nedrykning. Bo kan snart ikke have lang snor længere ovenpå det forår!!!!!!!!!
Lørdag 20. juli
Fredag 19. juli