Luk

Skuffet Brøndby-motor: Løb Prag over ende

| Europa League | 12 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Sparta Prag 0-0
Europa League Gruppe A

Brøndbys Morten Frendrup er skuffet over 0-0 mod Sparta Prag, da han mener, at Brøndby sagtens kunne have fået tre point.

Brøndby åbnede Europa League-gruppespillet med 0-0 på hjemmebane mod tjekkiske Sparta Prag.

Det var ikke helt tilfredsstillende for den 20-årige Brøndby-motor Morten Frendrup.

- Jeg synes egentlig, vi er lidt skuffede over, at det kun blev til et point her efter kampen, fordi jeg følte, at vi var over dem og sagtens kunne have fået de tre point. Vi havde måske ikke de største chancer, men spillet var godt, og vi fightede for hinanden. Men når det så er sagt, så er et point altid noget.

- Vi havde en masse optræk til chancer, men ja, vi var ikke helt skarpe nok på den sidste tredjedel. Jeg synes ellers vi løb dem over ende flere steder på banen og så stod vi stærkt med vores trebackkæde, siger midtbanespilleren til Brøndbys hjemmeside.

Brøndbys næste opgave i Europa League bliver mod Lyon på udebane den 30. september.


Af Jonas Dalgård

12 kommentarer

Konsulenten 07:30          
Når man er så uskarp på den sidste del af banen så får man altså ikke 3 point.
Det vi har at skyde med fra bænken er for dårligt. Det nytter ikke at sætte Børge Kaj, Pavlo eller Gammelby ind, de ændre/vinder ikke kampe for os.
BeerBellyBoy 07:33          
Vi er alle glade for det overraskende koefficient point til DK, men hold nu begge fødder på jorden, Frendrup. BIF havde 0 skud på…
simonstof 07:37          
Beer

Men det ændre jo ikke på at man havde optræk til chancer som er det Frendrup siger. Efter 40 sekunder har Bruus en rigtig god mulighed hvor han også kunne ha lagt den på tværs f. Eks. Frendrup siger jo man var uskarp på sidste tredjedel så han holder da fint begge ben på jorden.
Men det må smerte dig meget at allerede efter 1 kamp i gruppespillet gik din spådom med 0 point til Brøndby i vasken.
Alexander G 07:38          
Nej, vi havde 2 skud på mål og de blev ikke registreret af en eller anden årsag. Gammelby havde sit skud, da han kom ind. Ikke at det gør det bedre, at vores indskifter foretager et af de første....
Mjohnsen 07:47          
Han definerer chancer på samme måde som Morten Olsen
Paven82 08:48          
Beer
Vi er alle glade for det overraskende koefficient point til DK, men hold nu begge fødder på jorden, Frendrup. BIF havde 0 skud på…
Forkert
elendil 09:52          
Du ved jo ikke om det er forkert, når du ikke har hørt ham fuldføre sætningen. Det kan være sidste ord er "træneren" eller "pølsevognen".
Torsdag 28. oktober