Luk

Skuffet Bruus: Spillede 60 gode minutter

| Europa League | 0 kommentarer

Infoboks

Lyon - Rangers
Europa League Gruppe A (09/12)
Oddset 1,92 3,90 3,55
bet365 1,90 3,60 3,80

Brøndby spillede deres chance mod Lyon, men var oppe imod et tophold, mener Andreas Bruus, der ikke vil græde snot over personlige fejl på holdet.

Der var krævet en stærk indsats fra Brøndby, der torsdag aften tog imod Gruppe A's førerhold, Lyon, i Europa League på Brøndby Stadion.

De blå-gule startede godt ud og kom foran ved Mikael Uhre, men personlige fejl og fransk kølighed sikrede en 3-1-sejr til Lyon.

Trods nederlaget mener Brøndbys Andreas Bruus, at holdet spillede godt i kampen, men franskmændenes hurtige udligning satte sig i de blå-gule.

- Det er en mavepuster. Den kommer tre minutter efter, hvor der var et langt spilstop. Men det er, hvad det er, det er fodbold, der bliver lavet personlige fejl af og til. Det kan man ikke græde snot over, udtalte Bruus efter kampen til TV2 Sport.

Ifølge Bruus spillede Brøndby en fin kamp og gav Lyon kamp til stregen i store dele af kampen.

- I 60 minutter spiller vi relativt fint, og så går luften ud af ballonen. Det er ærgerligt, og man fornemmer, at folk er skuffede, selvom det måske ikke er berettiget. Vi får spillet en god kamp i 60 minutter og får udfordret dem på det, vi kan udfordre dem på, fortalte Bruus.

Med nederlaget har Brøndby udspillet sin chance i Europa League, men med en sejr i sidste gruppekamp mod Sparta Prag kan holdet spille sig videre i Conference League.

Og det ser Bruus frem imod, for truppen har lært meget af de europæiske kampe.

- Vi kan ikke længere blive overrasket over, det går lidt stærkt. Som sagt spillede vi godt i dag, og det skal vi tage med til Prag. Så skal vi have tre point, og så må vi gå efter det, vi kan, sluttede Bruus

Den sidste gruppekamp mod Sparta Prag spilles den niende december i Prag.


Af Peder Carlsen
Tirsdag 7. december