Luk

Skuffet Cifuentes: Forventede at få en sejr

| 3F Superliga | 19 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - AaB 2-1
Superligaen Grundspil
31' 1-0 Lirim Qamili
90' 1-1 Mathias Ross
90' 2-1 Nicolai Brock-Madsen

AaB-træner Marti Cifuentes erklærerede sig dybt skuffet over præstationen mod Horsens, som resulterede i et sent nederlag.

AaB fik ikke spillet til at glide i onsdagens duel med AC Horsens på CASA Arena, og det endte i et sent 1-2-nederlag til aalborgenserne.

Det endte dermed ikke, som en skuffet AaB-træner Marti Cifuentes havde forventet på forhånd. Det lagde han ikke skjul på i et interview med TV3 Max.

- Jeg er selvfølgelig skuffet. Det kan ikke være anderledes, når vi kom her med en klar forventning om at skulle have de tre point. Vi er skuffede ikke bare over resultatet, men over selve kampen.

- Vi savnede tempo i boldomgangen for at kunne åbne Horsens op. Hvis vi ikke spiller hurtigere mod et hold med fem i bagkæden, så gør vi det svært for os, konkluderede Cifuentes efter kampen i et interview med tv-stationen.

AaB glippede dermed et vigtigt skridt i jagten på at nå med i top 6. De er to point efter OB på sjettepladsen og har en kamp mere på kontoen end odenseanerne.
 

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Casper Baunsgaard

18 kommentarer

Moto1 20:44          
Marti Cifuentes er ikke en holdbar løsning i AaB. Vildt at han er røget gennem nåleøjet i AaB, måske den sportsligeledelse igen skulle finde sine rødder i det nordjyske.... det har før fungeret perfekt!
bruger 152680 20:46          
De spiller bare ikke pisse godt. Selv et serie hold kunne slå dem. De mangler intensivitet og coolness og så skaber de bare ikke nok. Det er frygteligt at se på
Taco mix 20:47          
Jeg syntes det er forfriskende med en som ham, til gengæld. Ja, han har fået en skidt start, men giv det nu lige tid. Han virker både omhyggelig og faglig dygtig. Jeg tror han bliver en gevinst for AaB.
Kayx 20:48          
men han er fra Barcelona drenge..
bruger 149773 20:52          
Truppen er ikke til den formation han vil spille, samt at give ham tid kan betyde nedrykning. Jeg kan ikke se hvad han vil. Feher fik en bedre start end ham.
kim1a 21:07          
Selv hvis top6 glipper så vil jeg mene man skal holde fast i Cifuentes, give ham lidt tid - kun hvis der bliver overhængende nedrykningsfare skal man overveje et los.

Feher fik en god start fordi han overtog et hold i fremgang. Da det gik galt kunne han ikke vende det, og smed f.eks. pokalavancement.

Det eneste jeg vil pege fingre af lige nu er Rufo som virker ret ordinær.
bruger 149773 21:12          
Vi kan ikke spille cifuentes formation, vi har ikke spillere til det. Vi kunne have fast holdt vores 3-5-2 3-4-3. Lige nu kan vi ikke finde hinanden. Vi har en angriber der søger helt ned til forsvarsspillerne. Og nedrykning er tæt på os. Vi kan ikke sige vi er fri fra nedrykning. Og krise, ha det er hvad AaB er i.
Mandag 12. april
Søndag 11. april