LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Skuffet Claus N: Mangler noget i begge ender

| Superligaen | 4 kommentarer
Skuffet Claus N: Mangler noget i begge ender
Foto: Getty Images

SønderjyskE-træner Claus Nørgaard er skuffet over nederlaget til FC Nordsjælland, hvor særligt første halvleg var under niveau. Han mener, at SønderjyskE mangler noget i begge ender af banen.

I søndagens tidlige Superliga-kamp trak FC Nordsjælland sig sejrrigt ud af dysten mod SønderjyskE, da Kasper Hjulmands tropper vandt en sen 2-1-sejr i Haderslev.

Sønderjydernes træner Claus Nørgaard er skuffet over særligt første halvleg, hvor han savnede det rigtige udtryk hos SønderjyskE-spillerne.

- Jeg synes, vores første halvleg er skuffende. Vi har ikke det rigtige udtryk eller det fundament, vi skal have i vores spil, og så kommer vi bagud på en dum måde, siger Claus Nørgaard og fortsætter.

- Vi får det rettet ind til anden halvleg, hvor vi kommer ud med en bedre energi og også får udlignet hurtigt. Desværre er det FC Nordsjælland, der har den sidste skarphed til sidst.

Nederlaget til FCN betyder, at SønderjyskE blot har vundet én af de seneste seks Superliga-kampe. Claus Nørgaard mener, at sønderjyderne mangler noget i begge ender af banen.

- Vi mangler noget i begge ender af banen. Vi lukkede to ind mod Brøndby og også to nu mod FCN, og så skal vi være dygtige, hvis vi skal vinde fodboldkampe. Vi skal have lukket bedre af defensivt og skabe noget mere på den sidste tredjedel, siger han.

SønderjyskE har to kampe tilbage i indeværende halvsæson, der er imod Hobro og FC København. Nørgaard har fuldt fokus på næste opgave.  

- Målet for resten af efteråret er at skrabe så mange point sammen som muligt. Nu skal vi til Hobro (lørdag, red.), og det er første step på vejen, siger Claus Nørgaard.

SønderjyskE ligger efter 18 runder på tiendepladsen i Superligaen med seks point ned til Hobro på sidstepladsen.

Magnus Winterskov / bold@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

4 kommentarer

Cassive_Mock 11:45          
Høhøhø... Det s-s-sagde h-h-hun o-o-osss..
Foggy 11:56          
Der mangler kvalitet, men også noget taktisk. Begge FCN´s mål kommer, fordi ingen af vores to 6´ere Zimling eller Jonsson får dækket af.

Det er enten mangel på løbevillighed (det første), og nummer to er bare passivt forsvarsspil, hvor man intet har lært af FCN´s første mål.

Nu gælder det en meget vigtig kamp mod Hobro, hvor der skal en helt anden indstilling stil.

Det vil måske være ideelt at prøve noget andet i front. Rømer er bedre central, og Lieder har brug for en makker.

Prøv en 4-3-3 med Greko, Lieder og Absalonsen eller Søren Frederiksen i front og en beton midtbane med Eggert, Zimling og Rømer.
jubbas 13:26          
Mojn,- det er mere eller mindre samme "forsvarstale" Nørgaard kommer med...har vi hørt på i snart to år nu....og i de to år er der ikke sket megen fremgang...!

Kunne godt tænke mig, at Lieder fik Peter Christiansen som makker i front mod Hobro,- Christiansen gjorde det rimeligt i indhoppet mod Esbjerg, og har scoret et par mål på u-19,- hvorfor fik han ikke efterfølgende endnu et par indhop ? Vil/tør Nørgaard ikke bruge unge spillere ?

Hvem skal overtage efter de spillere, der er over tredive i truppen,- ? Mener der er fem eller seks, der skal erstattes indenfor rimelig tid....

m.v.h jubbas

Burde have været diskuteret i egen tråd, men den er vist ved at dø ....
Vian 08:49          
Sagen er vel lige til.
Gejsten og det at "man vil dét" med at spille fodbold, er jo ikke til stede. (Bare man får sin fede hyre hver måned)
Så, udskift 8-9 spillere med nogle der vil andet end "at gå på arbejde"
Måske der også skal skiftes 2-3 fra trænerstaben.
Søndag 26. maj
Lørdag 25. maj