Luk

Skuffet Corlu: Har sat os i en dårlig situation

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

Lyngby - OB 1-2
Superligaen Pulje 1
12' 1-0 Rezan Corlu
41' 1-1 Troels Kløve
58' 1-2 Sander Svendsen

Lyngby-målscorer Rezan Corlu mener ikke, at holdet har præsteret godt nok i de seneste par kampe.

Rezan Corlu bragte Lyngby foran i mandagens kamp mod OB, men de kongeblå endte med at stå med nul point og et 1-2-nederlag.

Corlu var efter kampen skuffet og mener ikke, at holdet har præsteret godt nok på det seneste.

- Vi er selvfølgelig skuffede over, at vi tabte. Vi har ikke præsteret så godt i de sidste par kampe og har sat os i en lidt dårlig situation, siger Corlu til klubbens Facebook-side.

- Vi er meget bedre end det her, og det har vi også vist før, så vi er selvfølgelig skuffede og trætte. Vi må bruge den næste uge på at snakke tingene igennem og forhåbentlig få selvtillid.

Lyngby har blot hentet én sejr i 2020 - mod Esbjerg i februar.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Sara Margren

6 kommentarer

DaveKitson 10:22          
Nej det har jeres træner! - Christian Nielsen agerer som en mand i panik!

Lyngby har nu ikke vundet 7 kampe i streg, og det ser ikke godt ud - slet ikke spillet.

Men de sidste 2 kampe, er jeg virkelig målløs over. Her havde Lyngby 2 gode muligheder på hjemmebane. Men det virker som om, at Christian Nielsen ønsker at målene skal komme fra egen banehalvdel.
Begge kampe starter man med en meget defensiv opstilling - WHY? Lyngby har altid været et godt spillende hold - det ligner mere Norsk fodbold nu.

Man vælger i kampen mod Silkeborg ikke at have Andre Riel med på bænken? Man vælger at holde Geertsen på bænken hele kampen? Man vælger at skifte 3 forsvarspiller ind ud af 5 indskiftninger i en kamp der står 0-0. Silkeborg burde i min optik have vundet kampen simpelthen fordi Lyngby står alt for defensivt! Sønderjyske skulle nu bare vinde over Silkeborg så er var de over Lyngby! SPOILER det gjorde de!

Kampen mod OB! Igen stiller man defensivt op, og stiller sig ALT for langt tilbage på banen. Man slår bolde efter Emil Nielsen, der lignede en mand der burde være startet til ballet! Han er en god spiller men bliver i min optik aldrig angriber. Da man kommer bagud skifter man følgende spillere ud.

Rømer<->Warming Riel<->Geertsen Enghardt<->Marcussen Ørnskov<->Emil N.


Christian Nielsen vælger igen at skifte 3 forsvarspillere ind ud af 5 mulige - vil man ikke vinde?? Det mest komiske er, at hans egen Comeback konge Nicolai Geertsen, tager han ud? Måske den farligste mand på hovedet i Superligaen. I stedet holder man Pascal Gregor på banen, der siden hans Lyngby start endnu ikke har ramt en Lyngby mand! For at forstå hvor komisk udskiftningerne er er vi nød til at kigge på lyngby´s topscorer liste.

Corlu 6 mål
Gytkjær 6 mål (skadet)
Riel 3 mål (starter ude og var ikke med mod Silkeborg)
Marcussen 3 mål (Bliver skiftet ud i begge kampe)
Hebo 2 mål
Geertsen 2 mål (Sidder på bænken mod Silkeborg og bliver udskfitet mod OB)
Rømer 2 mål (Udskiftet)
Silva 2 mål
Warming 1 mål (Udskiftet)


Christian Nielsen WAKE UP!
Kim W 10:36          
Måske du burde undersøge hvorfor Andre Riel ikke var med. Han har jo slet ikke været i form efter COVID-19 pausen. Hvis en spiller ikke kan finde ud af at leve professionelt, så kan man ikke forvente at komme i betragtning til et Superligahold. Jeg synes det er midtbanen der halter voldsomt. Enghard og Corlu har gjort det ok, men Rømer og Hebo har ikke vist niveauet og Ørn er utroligt langsom og ikke i kampform.
DaveKitson 11:22          
Kim W.

Det er vi meget enige om - men det ændrer ikke min opfattelse. Det forsvarer jo ikke Christian Nielsens ageren. Men hvis det er tilfældet, hvorfor spiller han så mod OB? Når man slet ikke er i betragtning til holdet mod Silkeborg? Så virker det jo en smule komisk - Det virker som en træner i panik.

Hvorfor skal Ørnskov overhovedet på banen? Hans sidste kamp var ude mod Horsens d. 01.09.2019. Jeg savner en mere pragmatisk tilgang til tingene ..
Pedro1 12:17          
Spillerne virker ude af form og det kunne være interessant og se, hvor mange der deltager fuldt ud i træningerne. Måske kan de fleste kun spille omkring 45 min iøjeblikket og flere render rundt med småskader? Derfor de mange udskiftninger...

De unge falder totalt igennem og de rutineret, som de skulle læne sig op ad halter efter!

Hvad har spillerne lavet i Coronapausen??????


I mine øjne er det ikke kun Christians skyld! Gør, hvad han kan udfra forudsætningerne der bliver stillet pt..
Alle hold Lyngby har mødt efter pausen har været klar fysisk.

Smal trup gør tingene svære, men OB eksempelvis stillede også yderst amputeret op igår(tæt på er halvt u 19 hold) men var fysisk klar!!!

Det ser svært ud og det bliver noget af en finale mod Hobro! Man kan håbe, at spillerne kan nå, at bygge på fysisk inden.

Mht til Ørnskov gjorde han det fint igår, da han kom ind. Ro og omtanke på bolden, smed ingen afleveringer og prøvede, at spille fremad!
Det var i mine øjne en ok præstation, men han er selvfølgelig ikke i kampform til en hel kamp, men har rutinen og kan holde hovedet koldt. Ser ham som vigtig i den situation Lyngby er i og han skal starte i kampene mod Hobro;)
DaveKitson 13:01          
Pedro1

Men det er jo trænerstabens ansvar, at de spillere der går på banen, er i fysisk form. Jeg køber ikke den med de 45 min, de skal kunne spille tæt på 90 min. De træner hver dag, og har spillet rigeligt med kampe nu.

Men jeg tror de unge falder helt igennem simpelthen fordi, der spilles ALT for primitivt og defensivt. En spiller som Gustav Marcussen, er en virkelig god spiller, men han er ikke en god spiller hvis man slår lange bolde efter ham. De unge spillere, skal spille fodbold ikke losse!

Når man nu behøver point, hvorfor starter man så med Westergaard på højre kant? Smid dog en spiller som Warming/Riel ind på kanten, som har speed og teknik. Westergaard bliver på sigt en rigtig god spiller, men det bliver bare ikke på højre kant. Da Westergaard igår bliver skadet, sætter man Jørgensen ind på højre kant, det er fint hvis man vil forsvare en kamp hjem, men på daværende tidspunkt står d. 1-1. Da han så senere i kampen skifter Geertsen ud, som har lavet lige så mange mål som Emil Nielsen, så forstår jeg simpelthen ikke hvad der foregår? Manden scorer hver gang på hovedet hvis han får chancen. Desuden er det simpelthen ikke en værdig måde, at behandle deres anfører på!

Jeg synes også Ørnskov er en god og rolig spiller, han har overblikket og roen på kuglen. Men er ikke i nærheden af kampform. Og er han manden man sætter ind med 15 min igen, for at vinde en fodbold kamp? NEJ! Så havde jeg hellere set kræfter som Marcussen, eller Geertsen fremme..

Christians defensive tilgang til begge kampe, rammer ham nu som en boomerang. Jeg synes han bærer den største skyld, for at det ikke fungerer på banen. Jeg melder ham ikke ude, men synes han skal finde roen, og tro på sine spillere.
Bluebold 16:10          
I kampen mod Hobro satsede han hele butikken i slutningen af kampen, og gik entydigt efter sejren.
Det var tæt på at give pote.
Man må nok også erkende, at vi hat præsteret over evne tidligere på sæsonen, og at de marginaler der tidligere gik vores vej, nu slet ikke gør det :-(

Med to udekampe nu , har jeg meget svært ved at se os ende foran Haderslev, desværre. :-(
Tirsdag 7. juli