Luk

Skuffet Daramy: Jeg fortryder ikke mit skifte

| Æresdivisionen | 11 kommentarer

Infoboks

Ajax - Excelsior Maassluis
KNVB Cup (20/01)
Oddset 1,02 18,00 50,00
bet365 1,01 21,00 51,00

Mohamed Daramy er skuffet over sin start på tilværelsen i Ajax, men han fortryder ikke skiftet og forsøger i stedet at bevare tålmodigheden og roen. 

Mohamed Daramy startede som lyn og torden for FC København denne sæson og blev allerede i sommer solgt til Ajax, der har været altdominerende i Æresdivisionen de seneste år.

Her er det dog ikke startet med samme succes, som han efterlod FCK med, hvor det mest er blevet til indhop fra bænken, og mandag spillede han så også med Jong Ajax.

Danskeren erkender da også, at det har været en hård start på den nye tilværelse i det hollandske, hvor han senest fik spilletid på førsteholdet i Champions League-kampen mod Besiktas den 24. november.

- Det er svært ikke at spille en kamp i tre uger og så pludselig være tilbage på banen. Du mister rytme, siger Daramy ifølge Het Parool.

Danskeren forsøger dog at bevare tålmodigheden, for han regnede heller ikke med, at han ville gå direkte ind på holdet fra Amsterdam, ligesom han heller ikke gjorde det med det samme i FC København.

- Jeg forventede heller ikke, at jeg ville spille med det samme i Ajax.

- Jeg oplevede det samme i FC København, da jeg først kom til holdet som en ungdomsspiller. Det tog to år, før jeg blev fast starter.

Daramy fortæller videre, at niveauet i Ajax også er noget andet, men han erkender også, at det har været en skuffende start.

- I Ajax er niveauet også meget højere. Der er så mange gode fodboldspillere heromkring. Selvfølgelig er det skuffende, men nogle gang er det sådan, det går i fodbold.

- Jeg fortryder heller ikke min transfer, og jeg ved, hvad der er forventet af mig. Jeg håber på flere spilleminutter, for jeg vil vise offentligheden, hvad jeg kan gøre, slutter danskeren.

19-årige Daramy har spillet ti kampe for Ajax og lavet et mål og to oplæg indtil videre.


Af Kristoffer Lind Pedersen

11 kommentarer

benne15 15:27          
Nu jeg ikke kæmpe Daramy fan, men set med objektive briller har han vel haft en godkendt start. Altså hvad var der forventet, at han skulle spille fra start hver eneste kamp? Hans konkurrenter er jo rigtig dygtige og har assist og mål med sig, så tænker ikke han bliver starter før de sælger en eller to.
danishmagpie 15:35          
Der bliver jeg simpelthen nødt til at spørge dig.. Hvorfor er du ikke begejstret for Daramy?.. (“ikke kæmpe fan”, som du skriver)
knud12 15:41          
Tja ikke alle er jo ubetinget Daramy fans. Altså alt det træneren nu nævner med forringe defensivt arbejde, taktisk forståelse og ikke mindst et slutprodukt der skal være på et højere niveau. Der er jo intet nyt under solen - niveauet i Ajax er bare så meget højere end FCK, og der spiller du så ikke hvis de ting halter for meget. Men altså stadig kun 19 år og meget kan jo læres i de rigtige rammer. Jeg tror så heller ikke Ajax havde forventet at se ham som starter.
MesutCazorla 15:45          
Nu jeg ikke kæmpe Daramy fan, men set med objektive briller har han vel haft en godkendt start. Altså hvad var der forventet, at han skulle spille fra start hver eneste kamp? 

Nej. Set med objektive briller, har han netop været skidt - dog slet ikke så skidt, at det på nogen måde er uopretteligt. Han spiller ikke godt, er blottet for selvtillid i det han foretager sig, og så griber han helt enkelt bare ikke de muligheder han får. Tilmed har hans indstilling ikke rigtig været der, efter min mening, og ja; helt generelt synes han bare langt fra den Daramy man så, de første måneder hos FCK.

Der eksisterer selvsagt en middelvej, mellem at starte hver kamp og så dét han har præsteret ind til nu; den middelvej har han endnu ikke fundet.
a j o o b a 16:18          
Ajax har også forandret sig en smule...

De henter ældre etableret spillere end normalt, som de ikke bare sælger videre. Tadic, Berghuis, Haller og Blind. Stekelenburg og Klaassen er også hentet hjem

Det betyder folk som Kudus, Daramy og brasilianske Danilo, alle meget talentfulde, har svært ved at få minutter
Toon Toon! 18:27          
Større klub, bedre hold og spillere samt en federe by, så det er forståeligt. Spilletiden ska l nok komme.
Juventino45 22:04          
Helt enig i at Daramy er en overvurderet spiller, som FCK dog formåede at sælge for en særdeles flot pris. Jeg ser ham med fine muligheder fremadrettet, men ikke på øverste hylde.
Torsdag 20. januar
Onsdag 19. januar