Luk

Skuffet David N. efter exit: Får konsekvenser

| Conference League | 50 kommentarer

Infoboks

AGF - Larne 1-1
Europa Conference League Kvalifikation
26' 0-0 Jon Thorsteinsson
45' 0-1 Ronan Hale
73' 1-1 Patrick Olsen

AGF-træner David Nielsen siger, at det kan få mange konsekvenser, at holdet røg ud til Larne, og han er skuffet både på fansenes og dansk fodbolds vegne.

AGF leverede en gedigen skuffelse, da de torsdag røg ud til nordirske Larne i Conference League-kvalifikationen.

AGF-træner David Nielsen lægger ikke skjul på skuffelsen, men han påpeger, at det primært var den første kamp, der ødelagde tingene for holdet.

- Det er sindssygt skuffende. Vi dummede os ved at spille en dårlig kamp i Nordirland, og vi dummer os ved ikke at mærke kampens forløb ordentligt i aften (torsdag, red.), siger David Nielsen.

- Hvis vi havde spillet 11 mod 11, er jeg sikker på, vi havde haft en god chance for at nå det, vi skulle. Det blev hårdt, da vi blev reduceret til 10 mand, men vi gav det et fint forsøg.

- Vi gav os selv et alt for dårligt udgangspunkt, så returkampen blev meget højspændt. Det er ikke godt nok.

- Vi må tage den smerte, det giver, at ryge ud. Vi røg ud, og det har jo nogle konsekvenser, når man ryger ud til sådan et hold. Der må man bare mande sig op.

Hvilke konsekvenser tænker du på?

- Det kan få mange konsekvenser. Vi er en klub, der vil noget og skal noget. Vi må analysere på, om vi har gjort noget fundamentalt forkert i de her kampe, for det er sindssygt skuffende.

- Vi skuffer vores fans, vores by, og vi skuffer på vegne af dansk fodbold, at vi ikke formåede at komme videre fra de her kampe, siger David Nielsen.

Er det den største skuffelse i din AGF-tid?

- Det kan man roligt sige, det er, siger David Nielsen.

Tidlig udvisning var ikke godt
Jon Thorsteinsson modtog marchordre efter to gule kort allerede efter knap en halv time, og det var især skidt, at de 10 andre AGF'ere måtte levere mere fysisk i et tæt program.

- Det er ikke godt. Kampprogrammet er så tæt, så det er ikke godt, at vi skulle løbe så lang tid med 10 mand, siger David Nielsen.

Solgte han sine holdkammerater?

- Vi kan bruge alle de dér klichéer. Efter kampen er alle klogere. Jon er skuffet og ked af det, og det skal han også være.

- Men vi er også skuffede over præstationerne. Vi er nødt til at være der, når vi skal være der, siger David Nielsen.

Nu kan AGF koncentrere sig om søndagens kamp i 3F Superligaen, hvor Randers FC venter.


Af Sara Margren

50 kommentarer

mimsdk 09:51          
Vi må bare håbe I ikke kommer i top 6 eller pokalfinalen så I ikke ødelægger noget af
Done 09:55          
Det værste er jo at AGF sæson efter sæson taler sig selv HELT OP for så at præstere på dette "niveau" Det er ubeskriveligt pinligt, useriøst og ja, jeg kan sgu ikke finde ord for hvor skuffende det er for dansk fodbold. Jeg bor selv i Århus, men jeg er ikke særlig god til deres arrogance i gymnastikforeningen og derfor kommer jeg aldrig på deres atletikstadion. Kom ned på jorden og levere nogle resultater. Desværre er bundniveauet så lavt som de har vist i de her 2 kampe!
Snigskytten 10:09          
Nej mimsdk, du må håbe de øvrige hold gøre det bedre end agf i løbet af sæsonen, så de kan få lov at prøve.
AGF Fans 10:16          
Sagde David Nielsen ikke selv, at det var hans ansvar at man slet ikke var forberedt på de forhold og det hold man skulle møde på udebane ?.
Diego GOAT 10:25          
Hvis konsekvenserne er en ændring af spillestil, opstilling og taktiske ændringer i løbet af kampen kan gårsdagens nederlag være givet godt ud.
Bødlen1880 10:26          
Done: Hvordan har AGF talt sig op? Ved at sige at man går efter et gruppespil eller hvad? Havde været ret underligt at sige at målet var at ryge ud af første runde til Larne. AGF er urutinerede i Europa, og skal lære. Havde vi slået Larne, havde vi været kæmpe favoritter til at ryge ud runden efter. Større skuffelse for dansk fodbold kan det vidst heller ikke være.
AG 10:29          
Jeg har heller ikke bemærket AGF tale sig selv noget særligt op i år og de sidste par år for den sags skyld. Er det den gamle fortælling om GF, du kører videre med?
Mandag 25. oktober