Luk

Skuffet David N: Ligegyldigt hvor unge FCN er

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - AGF 2-0
Superligaen Mesterskabsspil
18' 1-0 Kamaldeen Sulemana
87' 2-0 Oliver Antman

AGF-træner David Nielsen var skuffet over kvaliteten hos sit mandskab i 0-2-nederlaget mod FC Nordsjælland, der slog rekord for yngste startopstilling i 3F Superligaen.

AGF fik bestemt ikke nogen drømmestart på mesterskabsspillet i 3F Superligaen, da de søndag aften tabte med 0-2 til FC Nordsjælland.

Nordsjællænderne stillede til opgøret med en startstopstilling, der havde en gennemsnitsalder på 20 år og 20 dage, hvilket er ny rekord for yngste startopstilling i Superligaen. 

Det gør dog ikke hverken skuffelsen større eller mindre for AGF-træner David Nielsen.

- Det er fuldstændigt ligegyldigt, hvor gamle de andre er. Det er et godt hold, de er med i top-seks, og vi har tabt til dem to gange før. Sådan er det. Så har vi gjort det godt mod andre hold. Vi havde helt andre forhåbninger til den kamp, end det vi viste. Det er der ingen tvivl om, siger David Nielsen.

Han hæftede sig i stedet ved, at hans mandskab leverede under niveau, når det kom til kvaliteten i spillet, mens indsatsen blev godkendt af AGF-træneren.

- Jeg er tilfreds med indsatsen, men jeg er ikke tilfreds med kvaliteten. Vi manglede noget power og simpelthen bare noget kvalitet. Drengene ved godt, at jeg ikke er tilfreds. Det handler om, at vi skal spille på et andet niveau, hvis vi vil lave lidt ballade i det her mesterskabsspil.

Dumme boldtab og tekniske fejl

En del af den manglende kvalitet blev udstillet ved 0-1-målet, hvor en dårlig tæmning af Sebastian Hausner gav FCN en kontra og friløber til Kamaldeen Sulemana, der ikke svigtede alene med Kamil Grabara.

- Det var åbenlyst ved eksempelvis 1-0-målet. Vi lavede nogle fejl og smed nogle bolde, som man ikke kan gøre mod sådan et hold, som er sat sådan op, som de var.

- Vi satte dem i gang ved, at vi lavede en fejl. Vi havde muligheder, så det var ikke sådan, at kampen var helt håbløs, men vi er bare vant til at se vores hold levere på et helt andet niveau.

- Der var masser af fine muligheder for at score, hvis vi fik placeret os der, hvor bolden røg hen, eller vi fik taget en bedre berøring. Vi havde fint med afslutninger og masser af hjørnespark. Vi havde sådan set nok til at få lavet det mål, der skulle give os et løft.

Med den præstation ville David Nielsen hellere ikke snakke om, hvorvidt at manglende medaljer ville være en skuffelse. Det kræver bedre præstationer, før man kan gøre sig forhåbninger om det.

- Vi skal sørge for at komme i Europa. Det er vores mål. En ting er, hvad vi gerne vil, men det kan vi ikke, hvis vi ikke leverer på vores bedste. Så er det ligegyldigt, om vi snakker om medaljer. Vi skal op på et andet niveau for at snakke om de ting, fortæller David Nielsen.

AGF har tre point ned til FC København, der senere mandag møder Randers FC på hjemmebane.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Andreas Roesen

8 kommentarer

Romeo Detlev 09:01          
Jeg kan ikke finde ud af om det siger mest om niveauet i SL eller mest om niveauet af Nordsjælland, at et så ungt hold kan spille med i toppen? Måske en blanding...
Mikkelieksil 09:15          
Jeg ved ikke, hvor stor rolle banen spiller, men jeg har da sjældent set flere elendige afleveringer lige i fødderne på modstanderen. Det første kvarters tid var det (tror jeg) over halvdelen af de afleveringer en AGFer sendte afsted, der endte hos en modstander. Jeg er klar over, at det ikke er teknikken, der er alle AGFernes farligste våben, men det det var simpelthen pinagtigt at se på. Kan det virkelig passe, at bolden opfører sig så anderledes?
Corbo 09:58          
FCN er oftes komfortable på egen kunstbane med deres hurtige kombinationer. På den baggrund vil det give udfordringer for de fleste hold, der spiller på fysikken.
TOP10 10:11          
Men sjovt var det at fejlafleveringerne i første halvleg blev lavet af begge hold. FcN kylede den også ud over siden og i fødderne på modstanderne et utal af gange.

Øv at tabe til dem tre gange. Bliver nok svært af få metal i år.
Mikkelieksil 11:23          
Top10. :-). Jeg tror, at det er for tidligt at afsige dom. Måske slår Randers FCK og så er alt stort set neutraliseret i forhold til GFs medaljechancer. Alle holdene ser ud til at dumme sig på skift.
TOP10 13:16          
Jep.

Men det er en skam at både FcN og RfC endte i slutspillet. Havde det bare været de andre medaljekandidater, havde chancerne været større, tænker jeg.
Mikkelieksil 13:45          
Så du holder med GF som jeg også gør :-) Jeg tror på, at vi slår RANDERS Både ude, hjemme og i pokalen og FCN hjemme. Desuden, at FCN tager point hjemme fra nogle af de andre "tophold". Evig optimist og måske naiv.
Mandag 19. april