Luk

Skuffet FCK-anfører: Vi fortjente at vinde

| 3F Superliga | 14 kommentarer

FC København havde fortjent at vinde over Brøndby, fordi holdet især i første halvleg havde mange store chancer, mener anfører Carlos Zeca.

FC København led et 1-2-nederlag til Brøndby i de døende minutter af sæsonens første københavnerderby.

FCK-anfører Carlos Zeca mener, at holdet fortjente at vinde, for præstationen var okay, vurderer han.

- Resultatet er slemt, men jeg synes, at selve præstationen var okay, og at vi har forbedret os fra OB-kampen, siger Carlos Zeca til klubbens hjemmeside.

- I dag (søndag, red.) fortjente vi at vinde, og især i første halvleg havde vi mange store chancer, som kunne have givet kampen et andet forløb.

- Men det er selvfølgelig resultatet, der tæller, så nu må vi bare arbejde videre på træningsbanen, siger FCK-anføreren.

FC København møder polske Piast torsdag i Europa League-kvalifikationen.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Sara Margren

14 kommentarer

MikaelDa 08:00          
På 1-1 efter 31 minutter, så kan man ikke fortjene at vinde.
jesperyellow 08:10          
Nej det kan man ikke sige Zeca. Brøndby brændte også et par giganter og spillede bedre over hele kampen.
Zeca var dog bedste fck’er.
DenTyndeMandPige 08:21          
Rent statistisk set så har Zeca jo ret. FCK havde flere og større chancer. Wilzcek brænder f.eks. 1 friløber og har en anden "halv"-friløber som han tåbeligt vælger at aflevere på istedet for at afslutte.

Men, når det er sagt, så synes jeg ikke at statistikken fortæller hele historien. Godt nok havde FCK flere og større chancer, men Brøndby ville det jo mere. De kæmpede og løb mere end FCK.

FCK har et klart bedre hold spiller for spiller. Der er måske 2-3 fra startopstillingen i Brøndby der ville kunne få en startplads på FCKs hold. Men holdet hænger slet ikke sammen og pilene er begyndt at pege samme vej og det er mod Ståle. 8-9 spillere får ikke et formdyk samtidig.
HGW 08:36          
Rent statistisk set så har Zeca jo ret. FCK havde flere og større chancer. Wilzcek brænder f.eks. 1 friløber og har en anden "halv"-friløber som han tåbeligt vælger at aflevere på istedet for at afslutte.

Men, når det er sagt, så synes jeg ikke at statistikken fortæller hele historien. Godt nok havde FCK flere og større chancer, men Brøndby ville det jo mere. De kæmpede og løb mere end FCK.
Så du bruger statistikken, for så at undlade at bruge den alligevel!? Uhre har også en friløber i 1. halvleg og en i anden halvleg og 2-3 gange står Brøndby i en lignende situation, hvor der spilles på tværs og slet ikke bliver afsluttet. Biel har også et tørt spark i 2. halvleg, hvor han sparker kort. Det er også en stor chance.

Jeg synes det var et meget lige opgør og fatter minus af når snakken går på at FCK var bedst, ditto dem der påstår Brøndby var bedst. Meget lige kamp, med mange tekniske fejl.
DenTyndeMandPige 08:45          
Har jeg brugt for store ord eller har du bare generelt svært ved at forstå det du læser?

Jeg skriver vitterligt "Men, når det er sagt, så synes jeg ikke at statistikken fortæller hele historien." - ergo jeg siger at statistikken backer Zecas udtaleler op, men at de nemlig ikke fortæller hele historien og kan ikke stå alene i en vurdering af kampen.

Jeg er skam helt enig med dig. Det var en meget lige kamp. FCK var lidt foran på skudstatistikkerne, men BIF løb mere og vandt nok flere dueller (minus dem hvor Zeca var involveret)
Poez 09:01          
Jeg synes kampen var mellem to virkelig tamme hold. Victor Fischer er godt nok ringe, det er da til at få grå hår af at se på, fatter ikke den mand starter inde.

BIF´s bundniveau er skræmmende lavt, hvilket man så i de første 10-20 min. Og FCK er godt nok ikke særligt inspirerende at se på.

Det mest spændende i den kamp var bøffen mellem Wilzcek og Rosted, hvor det lignede at Rosted kom mere og mere ind i hovedet på ham.
Sir 09:06          
"Brøndby brændte også et par giganter og spillede bedre over hele kampen."
Så er du uenig med Niels Frederiksen og nok de fleste alle andre. Niels Frederiksen sagde ordret at Brøndby var heldige med det resultat. Jeg synes BIF spiller en rigtig fin kamp, men FCK spillede nok bedst, men hvis man ikke scorer på sine chancer så vinder man ikke og Brøndby var gode til at bryde presset og virker også til at have mere energi.
Marvin Schwäbe spillede en kanon kamp og det er meget besynderligt han ikke får mere ære af kampen, fx bagefter stod Werge og snakkede om de bedste spillere og nævnte ikke ham. Selvom Uhre scorer det sidste mål og har en ret vild assist (bevidst?), har jeg klart Schwäbes præstation over Uhre.
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober