Luk

Skuffet Gerrard: FCM-møde vil hjælpe os

| Europa League | 8 kommentarer

Infoboks

Slavia Prag - FC Midtjylland
Champions League Kvalifikation (22/09)
bet365 1,72 3,50 5,00
Oddset 1,77 3,55 4,90
YouBet 1,69 3,70 4,75

Selvom det fodboldmæssige niveau bliver løftet mod FC Midtjylland, så mener Steven Gerrard, at det bliver godt for Rangers at komme et sted hen, hvor modstanderen ikke gør alt for at sabotere kampen.

Rangers skuffede fælt, da klubben torsdag aften måtte nøjes med 0-0 mod det upåagtede mandskab Progres Niederkorn fra Luxembourg.

Manager Steven Gerrard var da også meget langt fra at være tilfreds med indsatsen på udebanen, hvor der ifølge Liverpool-legenden var gjort en masse for at gøre det svært for skotterne.

Derfor ser han frem til at skulle op imod FC Midtjylland i næste uge, selvom niveauet får et nøk opad.

- Jeg tror, det vil hjælpe os. Når man kommer til et sted som det her, så er varmen skruet godt op i omklædningsrummet, bolden er som en ballon, og banen er tør.

- De gik efter at lave frispark hele tiden, og dommeren dømte dem hver gang. Det er bare sådan en kamp, jeg ikke en gang gider at se igen. Jeg kommer ikke til at se den igen, siger Gerrard til klubbens YouTube-kanal.

Rangers vandt med 2-0 på hjemmebane i sidste uge, og skotterne skulle også have vundet i denne uge, mener Gerrard.

- Vi skabte nok til at vinde kampen, men det ændrer ikke min opfattelse af præstationen. Vi skal holde fast i, at vi er videre, og at vi ikke lukkede mål ind. Men jeg nød ikke at se kampen, siger han.

Rangers kommer til Herning torsdag i næste uge.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Søndag 20. september