Luk

Skuffet Ligue 1-klub: Havde aftale med Arsenal

| Ligue 1 | 0 kommentarer

Infoboks

Southampton - Arsenal
FA Cup (23/01)
Oddset 2,90 3,20 2,20
bet365 3,10 3,40 2,30

Ligue 1-klubben St. Etienne er skuffet over, at man ikke nåede at hente William Saliba på en lejeaftale. En aftale havde været på plads længe, men papirarbejdet gik ikke i orden.

I Ligue 1-klubben St. Etienne havde man udset sig Arsenals 19-årige midterforsvarer William Saliba som en forstærkning i de bagerste geledder, men i sidste ende endte man uden en handel.

Det skyldes ifølge St. Etienne langsomt papirarbejde i England, og det skuffer Ligue 1-klubben. Det oplyser man i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.

- Længe før transfervinduets lukning havde St. Etienne nået en aftale med William Saliba og Arsenal havde accepteret buddet på et års leje.

- Uheldigvis kunne de administrative betingelser ikke nås til tide i England, så aftalen kunne færdiggøres. Skuffelsen er stor for klubben og for William Saliba, der var særligt opsat på at vende tilbage til klubben, hvor han blomstrede op, skriver St. Etienne.

Saliba blev i sommeren 2019 hentet til Arsenal efter fire år i St. Etienne. Siden blev han lejet tilbage til St. Etienne, og det var altså målet igen, men nu må han blive i London-klubben.


Af Jonas Dalgård
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar