Luk

Skuffet Odder-profil: Har manglet effektivitet

| 2. Division | 1 kommentar

Infoboks

Odder har manglet effektivitet i begge felter, og ifølge midtbanegeneral Lasse Tougaard Andersen har spillerne ikke andre at bebrejde end sig selv.

Odder har efterhånden været i 2. division i en del år, men klubben blander sig aldrig rigtigt i toppen - og det har heller ikke været tilfældet i denne sæson.

Østjyderne er efter efterårssæsonen placeret på en tredjesidsteplads i 2. divisions gruppe 1, hvor der er hele 14 point op til en plads i oprykningsspillet.

Midtbanegeneral Lasse Tougaard Andersen er da heller ikke tilfreds med det, han og holdkammeraterne har leveret i den første del af sæsonen.

- Overordnet vil jeg sige, at det har været skuffende. Både klubben og jeg selv havde håbet på mere, siger Tougaard til bold.dk og uddyber, hvad han mener med det.

- Jeg synes, vi til tider har spillet til mere, end vi har fået ud af det. Men vi må også erkende, at vi har lavet for mange fejl, og at vi ikke har været effektive nok i felterne. Vi har ikke andre at bebrejde end os selv, siger Lasse Tougaard Andersen.

Den 25-årige midtbanespiller har spillet fra start i samtlige kampe under cheftræner Bent Christensen i efteråret, og han føler selv, at han har gjort det hæderligt.

- Min rolle har været meget klar og tydelig hele sæsonen - jeg har sekserrollen på midten, og jeg har fået stor tillid af træneren til at udføre den rolle. Jeg føler også, jeg har bevist mit værd og mine kvaliteter, og jeg har følt mig ret sikker på at spille.

- Jeg skal være det defensive anker, men jeg skal også prøve at skabe noget spil frem ad banen og være med til at bygge det spil, der skal ske på modstanderens banehalvdel. Jeg føler, jeg har haft et stort ansvar, siger Lasse Tougaard Andersen.

Der er fortsat seks runder tilbage af grundspillet og dermed 18 point at spille om. Derfor kan Odder i teorien godt nå oprykningsspillet, men der skal mirakler til.

- Alt kan ske, men vi må erkende, at top-seks er et stykke uden for række. Det ændrer dog ikke på, at vi skal knokle for at få skrabet så mange point sammen som muligt, så vi står stærkest muligt, når vi går ind i slutspillet.

- Vi skal rette op på de fejl, der har været, og så skal vi have skabt os nogle resultater, siger Lasse Tougaard Andersen.

Odder åbner forårssæsonen den 9. marts med en hjemmekamp mod fynske Dalum IF.

nicolai@bold.dk


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 3. juli